Kapaklı ve Çerkezköy'de Çalışan Gazeteciler Unutulmadı - Son Dakika
Yerel

Kapaklı ve Çerkezköy'de Çalışan Gazeteciler Unutulmadı

Kapaklı ve Çerkezköy\'de Çalışan Gazeteciler Unutulmadı

Kapaklı Kaymakamı Kuzulu ve Çerkezköy Kaymakamı Kubilay, bölgede görev yapan gazetecilerin Gazeteciler Gününü gönderdikleri mesajlarla kutladı.

11.01.2014 09:23  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, bölgede görev yapan gazetecilerin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü gönderdikleri mesajlarla kutladı. Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu gazeteciliğin geçmişten günümüze en önemli meslek gruplarının başında geldiğini ifade etti.

Toplumun sevincini ve kederini, ülkemizin gurur veren gelişmelerini aktarırken, yaşanan bu heyecanın, mesleğin cazibesini de sürekli artırdığını belirten Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu yayınladığı mesajda, "Hiç unutmayınız ki ülkede gazete okuyucusuyla birlikte yeni bir lisan ve insan yaratma görevine sahiptir. Demokrasinin en temel nimeti basın ve yayın özgürlüğünün verdiği güç ile güvenilir kaynaklardan gerçekleri tüm yalınlığı ile aktaran, ilkeli ve tarafsız yayın anlayışıyla mesleğini onurlu bir şekilde icra eden, toplumumuzun hür sesi, tüm gazetecilerimizin bu anlamlı günün kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Çerkezköy Kaymakamı Kubilay "10 Ocak Çalışan gazeteciler Gününüzü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

"ÖZVERİ GEREKTİREN BİR İŞ"

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Marmara Haber Gazetesi'ni ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Aziz Özkan, Serpil Sevgi ve Basın Birimi Sorumlusu Aytaç Karaçoban, gazetecilerin gününü kutladı. Gazeteciliğin özveri gerektiren zor bir görev olduğunu kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, Marmara Haber Gazetesi ailesine çalışma hayatlarında başarılar diledi. CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve partililer de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Marmara Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek gazetecilerin gününü kutladı. AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, Çerkezköy Yunus Emre Parkı İşletmecisi Emrah Karaca, Yağmur Turizm sahibi Emine Yılmaz, Pera Villa Pastaneleri Sahibi Şahin Aktürk de Marmara Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı ve Çerkezköy'de Çalışan Gazeteciler Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement