Çalışanlarına Karşı En İyi 10 Teknoloji Firması! - Son Dakika
Teknoloji

Çalışanlarına Karşı En İyi 10 Teknoloji Firması!

Çalışanlarına Karşı En İyi 10 Teknoloji Firması!

İş dünyasının aslında en önemli fakat bilinmeyen noktalarından biri de çalışanların memnuniyet durumu!

29.08.2014 07:50  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş dünyasının aslında en önemli fakat bilinmeyen noktalarından biri de çalışanların memnuniyet durumu! İşte çalışanlarına en iyi 10 firma!

Yeni nesil elektronik/akıllı cihazlarını paylaşan üreticiler veya kullanıcılarının beklentilerine kulak vererek sıklıkla yayınladıkları güncellemelerle güncel kalmayı başaran şirketlerin aslında bize yansımayan tarafları da var. Aldıkları maaşın yanı sıra, şirketler tarafından sağlanan sosyal olanakları da değerlendiren personeller için yeni bir araştırma daha yapıldı.

Glassdoor tarafından yapılan araştırmada, çalışma kültürü ve şirket değeri açısından çalışanlarını en çok mutlu eden 10 teknoloji şirketi belirlendi. Facebook'dan Google'a, Twitter'dan Apple'a kadar birçok ünlü şirkete yer verilen listede, toplam 600 bin çalışan tarafından puanlama yapıldı.

İşte Glassdoor tarafından yapılan Çalışma Kültürü ve Firma Değeri olarak çalışanını en çok mutlu eden firmalar, sırasıyla:

Twitter

Yapılan araştırmada 5 üzerinden 4.5 puan almayı başaran Twitter, birçok zeki insanın bulunduğu çalışma ekibiyle yapılan toplantıları, ücretsiz sabah kahvaltıları ve sunduğu eşsiz tatil olanaklarıyla anılıyor.

Google

Google, çalışan memnuniyeti açısından tüm firmalar arasında 3., teknoloji firmaları arasında ise 2. Sırada yer alıyor. Google çalışanları birbirlerine olan yardımsever yaklaşımlarıyla her an istedikleri kişiye ve işe ulaşabildiklerini söylüyor.

Riverbed Technology

Riverbed Technology firması, aldığı 4.3 puan ile çalışanını en çok mutlu eden firmalar listesinin 3.sırasında yer alıyor. Riverbed, sorumluluk alma ve yeni fikirler sunma konusunda oldukça fazla bir yetiye sahip çalışanlar ile gündeme geliyor.

Facebook

Listenin 4.sırasında ise, popüler sosyal ağ sitesi Facebook var. Açık diyalog kültüründen son derece memnun olan çalışanlar, istedikleri zaman ekip ya da firma ile ilgili konularda istedikleri kişiyle iletişim kurabildiklerini paylaştı.

National Instruments

4.2 puan alan National Instruments çalışanları, pozitif enerjileri ve birbirlerine karşı yardımseverlikleriyle dikkat çekiyor. Çalışanlar bu durumun şirket kültüründen kaynaklandığını vurduladı.

Intuit

Silikon Vadisi'nde kurulan ve iş yapan en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Intuit, 4.1 puan alarak 6.sıranın sahibi oluyor. Çalışanlarını benimseyen Intuit, duyduğu bu ilginin performans olarak geri dönmesiyle büyük bir kazanım elde ediyor.

CDW

En büyük yazılım şirketlerinden biri olan CDW'nin, şirket kültürüne dayalı olarak ortak çalışmayı, yardımı ve yaratıcılığı desteklediğini biliniyor.

Apple

Listenin 8.sırasında yer alan Apple, tüketiciye en iyi ürünü sunmanın sadece firmanın değil, tüm Apple çalışanlarının bir hedefi olduğunu vurguluyor.

Citrix System

Aldığı 4.0 puanla 9.sıranın sahibi olan Citrix System, müşteri deneyimini en kusursuz şekilde sunmak için büyük bir ekip olarak hareket ettiklerini ve şirket kültürünün bağlılık temelleri üzerine kurulu olduğunu paylaştı.

Adobe

İlk planda kurumsal kimliğin önemiyle hareket eden Adobe çalışanları, firma tarafından tüm imkanların çalışan için motivasyon sağladığını belirtiyor.

Şirketlere ait görselleri galerimizde bulabilirsiniz.

The post Çalışanlarına Karşı En İyi 10 Teknoloji Firması! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Çalışanlarına Karşı En İyi 10 Teknoloji Firması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement