Çalışkan: "Bu Saldırıların Failleri Emellerine Ulaşamayacak" - Son Dakika
Yerel

Çalışkan: "Bu Saldırıların Failleri Emellerine Ulaşamayacak"

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili olarak, "Bu saldırıların failleri emellerine ulaşamayacaktır" dedi.

29.06.2016 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili olarak, "Bu saldırıların failleri emellerine ulaşamayacaktır" dedi.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, saldırıların Atatürk Havalimanı'nda yapılmış olmasının uluslararası yankı uyandırmak amacını taşıdığını ifade ederek, "Ülkemize ve insanlarımıza yönelik özellikle son dönemde artan bu saldırıların failleri kim olursa olsun Allah'ın izniyle emellerine ulaşamayacaklardır. 'Allah, tuzak kuranlara karşılık verenlerin en iyisidir' ayetini bir kez daha hatırlamalıyız. Her türlü, aracı kullanarak tek tek ya da toplu halde masum insanlara saldıranlar muhakkak hassas terazilerde yargılanacaklardır. Acımız büyüktür. Bu saldırıdan önceki saldırılarda olduğu gibi, metanetli olacağız, kenetleneceğiz ve topraklarımızda düşmanlık edenlerle mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Recep Çalışkan, daha sonra şunları kaydetti:

"Ülkemizin, devletimizin başında bulunan yetkililerimiz gereken talimatları vererek asayişi sağlamaya yönelik adımları atacaklardır. Onları bu tür saldırılar karşısında her daim destekliyoruz. Terörün her türlüsünü kınıyor bir kez daha hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, yakınlarına da baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalışkan: 'Bu Saldırıların Failleri Emellerine Ulaşamayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement