Çalışkan Müdür Çorum´a Atandı - Son Dakika
Güncel

Çalışkan Müdür Çorum´a Atandı

Çalışkan Müdür Çorum´a Atandı

Çorum'un Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğüne atandı.

03.09.2015 20:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde 05.09.2012 tarihinde Osmancık İlçe Emniyet Müdür yardımcısı olarak göreve başlayan Uğur Çalışkan 2013 yılı terfi döneminde almış olduğu 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesi ile Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu´ndan boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Çalışkan, görev yaptığı üç yılın ardından 01.09.2015 tarihi itibari ile Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne asaleten atandı. Aynı zamanda vekaleten de Güvenlik Şube Müdürlüğü görevini yürütecek.

Osmancık İlçesinde görev yaptığı üç yılda başarılı bir grafik çizen, Vatandaşlar ve halk tarafından çok sevilen ve sayılan, kamu kurum ve kuruluşları daire amir ve müdürleri içerisinde sevecen ve saygın bir kişiliğe sahip olan İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan´a, Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlerinde başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çalışkan Müdür Çorum´a Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement