Çalışkan, Uyum İçinde Çalışma Sözü Verdi - Son Dakika
Güncel

Çalışkan, Uyum İçinde Çalışma Sözü Verdi

Çalışkan, Uyum İçinde Çalışma Sözü Verdi

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığı'na seçilen Mehmet Çalışkan, STK'larla uyum içerisinde çalışma sözü verdi.

07.10.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığı'na, MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri'nin oy birliğiyle aldığı karar gereğince seçilen Şube Başkanı Mehmet Çalışkan'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

1 Kasım'da yapılacak olan milletvekili seçimleri için AK Parti Şanlıurfa Milletvekilliğine aday gösterilen Abdurrahman Yetki'nin istifasının ardından yönetim kurulu kararıyla Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Çalışkan'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Şanlıurfa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şefik Bakay ve yönetimi yeni görevine başlayan Çalışkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette bir değerlendirmede bulunan Bakay, Çalışkan'a başarılar dilediklerini iletti ve uzun zamandan beri tanıdıkları Çalışkan'ın aldığı işi bitirmeden asla bırakmayan, sonuna kadar götüren bir kişiliğe sahip olduğunu, MÜSİAD başkanlık görevini de layıkıyla yerine getirebileceğine inançlarının tam olduğunu söyledi. Bakay, Başkan Abdurrahman Yetkin'e de başarılar dilediklerini, yolunun açık olmasını ve oluşacak durumunda hayırlara vesile olmasını temenni ettiklerini belirterek, bu duygu ve düşüncelerle Çalışkan'a başarılar dilediklerini yineledi.

ÇALIŞKAN: UYUM İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ziyarette söz alan MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Çalışkan ise yapmış olduğu değerlendirmede Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şefik Bakay ve yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakay'ın kendisi hakkında söylemiş olduğu görüşleri hakkında teşekkür etti. Çalışkan, daha öncelerde olduğu gibi Esnaf Odaları Birliği ve diğer STK'larla uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini belirterek yapılan ziyaret için Başkan Şefik Bakay ve yönetim kurulu üye arkadaşlarına teşekkür ettiğini yineledi.

Karşılıklı iyi niyetlerin paylaşımı sonrasında, kentin sosyo-ekonomik sorunları hakkında da görüşlerin yer aldığı ziyaret, günün anlamına binaen karşılıklı hediyeleşme ve çekimi yapılan toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çalışkan, Uyum İçinde Çalışma Sözü Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement