GSS Borcu İçin Yasal Düzenleme Geliyor - Son Dakika
Ekonomi

GSS Borcu İçin Yasal Düzenleme Geliyor

Genel Sağlık Sigortası prim borçlarının yapılandırılması ya da af kapsamına alınması için yasal düzenleme üzerinde çalışılıyor.

15.04.2014 11:37  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarının yapılandırılması ya da af kapsamına alınması hususlarının yasal düzenleme gerektirdiğini belirterek, "Konuyla ilgili çalışmalar yapılmaya devam edilmektedir" dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın soru önergesini yanıtlayan Çalışma Bakanı, Genel Sağlık Sigortası tescili yapılan vatandaşlara PTT vasıtası ile gönderilen tebligatlar ile yerleşim yerlerinin bulunduğu sınırlar içerisindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvurmak suretiyle gelir testi yaptırmaları gerektiği ve gelir testi sonucuna göre genel sağlık sigortası primi ödemeleri gerektiğinin bildirildiğini söyledi.

YASAL DÜZENLEME GELİYOR

Çalışma Bakanı, Genel Sağlık Sigortası prim borçlarının yapılandırılması ya da af kapsamına alınması hususlarının yasal düzenleme gerektirdiğine işaret ederek, "Konuyla ilgili çalışmalar yapılmaya devam edilmektedir" dedi.

GSS Borcu İçin Yasal Düzenleme Geliyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi GSS Borcu İçin Yasal Düzenleme Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • hakan: Yatıranların hepsi enayiiii 14 12 Yanıtla alican: ben yatrdım devlete borcum olmasın diye sırf korkudan 0 0
  • o cocugu akp: ulan verin oyları sonra afmış haktır bu pislik millete hırsızla beraber yok olursunuz insallah daha cok beklersiniz allah belanızı versin insallah akpnın kuzuları padisahınız sectiniz katlanın insallah inim inletsin sizleri 6 17 Yanıtla
  • ersin turgay: keske af cıksa 10 0 Yanıtla no keşke :): keşke keşkeler olmasa :) :) :) 0 0
  • BAK Bİ: AF GELMEZ SAĞ DECE FAİZİNE GELİR ANA PARAYI DÖDEMEK ZORUN DA KALACAKSINIZ DEVLET YENİ GELİR KAPISI BULMUŞ VAZGECERMİ BOĞAZ KÖPRÜLERİ YAPILDIĞIN DA HEMEN GİŞELER DEVREYE GİRDİ KÖPRÜLERİN PARASI ÇIKSIN GİŞELER KALKACAK DENDİ KAÇ KÖPRÜ PARASI ÇIKTI HALLEN VAR KALDIK BU GSS HİÇ BİR İŞ YARAMIYOR HASAT OLMASAN DA HER AY MUAYENE ÜÇRETİ ÖDÜYORSUNUZ 5 4 Yanıtla
  • MERDO: AB STANDARDI DİYORSUN AB DE MİLİ GELİR NEDİR BİZDE NE YİYECEK EKMEK ZOR BULUYOR İNSANLAR SOSYAL DEVLETE YAKIŞMADI. VATANDAŞIN SIRTINDAN SİGORTA YAPTIM NE GÜZEL OLDU DİYORSUNUZ EY AKP BU BÖYLE OLMUYOR AYIPTIR. BAŞKA PARTİ YOK DİYE ŞIMARMAYIN. MİLLETİN SABRINI SINAMAYIN. ANAP DYP GİBİ YOK OLURSUNUZ. 0 1 Yanıtla
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su Bedellerinde İndirim Yapacak
    20:39 İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su Bedellerinde İndirim Yapacak

    İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısında, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması oy çokluğuyla kabul edildi. İlk birleşimde alınan kararla, 1 Haziran'dan itibaren tüm abonelere indirim uygulanacak.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri ile İstanbul'da görüşecek
    20:22 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri ile İstanbul'da görüşecek

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri ile yarın İstanbul'da bir araya gelecek. Görüşmede Türkiye-Mısır Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin hazırlıkları, ekonomik ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alınacak. Ticaret hacminde 15 milyar dolar hedefi bulunuyor ve Türk yatırımcılar tarafından Mısır'da 100 binden fazla kişi istihdam ediliyor. Ankara, iki ülkenin çıkarlarının giderek birleştiği görüşünde.


Advertisement