Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez Açıklaması

"Gerek devlet kurumlarında gerekse hükümetin her kademesinde, hesap verilebilirlik var. Bu da beraberinde başarı ve ilerlemeyi getiriyor"

18.09.2013 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, devlet kurumları ve hükümetin her kademesinde hesap verilebilirlik olduğunu, bunun da beraberinde başarı ve ilerlemeyi getirdiğini söyledi.

Etyemez, Konya'daki Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen, 16. Dönem Siyaset Akademisi, Lider Ülke Türkiye:  Yerel Yönetimler-4 programına katılarak, "Vizyon ve Deneyim Paylaşımı" dersi verdi.

Türkiye'nin 10 yıl öncesiyle, bugünü arasında her anlamda büyük farklar olduğunu belirten Etyemez, bugünkü Türkiye'nin 2023 ve 2071 gibi çok önemli iki hedefi olduğunu ifade etti.

"Gerek devlet kurumlarında gerekse hükümetin her kademesinde, hesap verilebilirlik var. Bu da beraberinde başarı ve ilerlemeyi getiriyor" diyen Etyemez, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Devlet katındaki bu yeni yaklaşım, sadece devlet kurumları veya hükümette değil aynı zamanda devletle STK'lar arasında da başarılı oldu. Hem örgütsel hem de bireysel alandaki bu yeni yaklaşım, bireyi daha güçlü ve etkili kılarken, karar alma sürecinde devletin de yükünü azaltmış oldu. Onun için örgütlenmeden veya sendikalaşmadan korkmamalı."

Konuşmaların ardından, geçtiğimiz dönem AK Parti Konya Başkanlığı tarafından koordine edilen Siyaset Akademisi eğitimlerinde başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement