Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, muhalefet partilerinin ve belli kesimlerin AK Parti'nin gücünü kırmaya çalıştığını belirterek, "(Ne olursa olsun Türkiye'de istikrarı bozmamız gerekiyor) anlayışı çok ciddi şekilde ülkeye hakim kılınmaya çalışılıyor" dedi.

22.05.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, muhalefet partilerinin ve belli kesimlerin AK Parti'nin gücünü kırmaya çalıştığını belirterek, "(Ne olursa olsun Türkiye'de istikrarı bozmamız gerekiyor) anlayışı çok ciddi şekilde ülkeye hakim kılınmaya çalışılıyor" dedi.

Çelik, AK Parti Hilvan İl Başkanlığını ziyaretinde, son yıllarda  gerçekleştirdikleri hamlelerle Türkiye'yi dünyanın en önemli ülkelerinden biri haline getirdiklerini söyledi.

AK Parti'nin 13 yılda ülkenin her tarafında çok büyük hizmetlere imza attığını anlatan Çelik, istikrarın sürmesi için genel seçimlerin çok önemli olduğunu belirtti.

Türkiye'de AK Parti karşıtlarının ittifak halinde olduğunu dile getiren Çelik, şöyle konuştu:

"Seçimlere giderken yaşanan hadiseleri izliyorsunuz. Muhalefet partileri ve belli kesimler AK Parti'nin gücünü kırmaya çalışıyor. Herkesin bir hedefi var diyor ki 'AK Parti'yi nasıl engelleyebiliriz'; anlamak mümkün değil. Bir araya gelmelerini de anlamam mümkün değil. Bunu, 'yerli bir akıl yaptı' derseniz inanmam mümkün değil, ciddi bir üst akıl ve dışarıdan bir akıl dizayn etmiş durumda. 'Ne olursa olsun Türkiye'de istikrarı bozmamız gerekiyor' anlayışı çok ciddi şekilde ülkeye hakim kılınmaya çalışılıyor. İşte bunları görebiliyorsak, farkındaysak seçimler çok kolay. Dolayısıyla çok dikkatli ve uyanık olmamız gerekiyor."

"Bol keseden atmanın karşılığı yok"

Çelik, muhalefetin seçim vaatlerini ise "hayal" olarak değerlendirdi.

Bu tür vaatlerin ancak borçlanarak gerçekleşebileceğini ifade eden Çelik, "Borçlanınca da faizler yükselecek, enflasyon artacak ve hayat pahalılığı olacak. Bakınız 2002'de haciz memuru olarak da Kemal Derviş'i tayin ettiler. Haciz memuru geldi güzelce her tarafı perişan etti. Milletin sırtına yüklediler gitti. Onun için bu bol keseden atmaların karşılığı falan yok" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin gelişiminin devamı için teşkilatların çok çalışması gerektiğini vurgulayan Çelik,  muhalefet partilerinin ne planı ne de programı olduğunu savundu.

Çelik, daha sonra ilçedeki esnafla bir araya geldi, Hilvan Ziraat Odasında çiftçilerle görüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement