Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Açıklaması - Son Dakika
Politika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, güvenlik toplantısını illegal olarak dinleyenlere cevabın sandıkta verilmesini istedi.

28.03.2014 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, güvenlik toplantısını illegal olarak dinleyenlere cevabın sandıkta verilmesini istedi.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yaptığı mitingde konuşan Çalışma Bakanı Faruk Çelik, son dönemlerde yaşanan olayları hatırlatarak, ülkenin iyi gidişatının önüne geçilebilmesi için hükümeti rahatsız etmek istendiğini savundu. Çelik, "Ülkede önemli hadiselerin yaşandığı bir süreçte bu seçimi gerçekleştiriyoruz. 'Bütün vatandaşlarımız farkındadır' ümidi içerisindeyiz. Yapılmak istenenleri de görüyorsunuz. Yapılmak istenen ülkede ekonomik huzur var. Ülkede sosyal barış var, ülkede kardeşlik var, ülkede kalkınma var, ülkede yatırım var. Ülkenin barışından rahatsız olanlar sizi, bizi rahatsız etmek istiyorlar" dedi.

Çelik, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesi olayını ise şöyle değerlendirdi:

"Şuna bakın bir devletin sırları mesafesindeki odalarını, sırları mesafesindeki görüşmeleri en üst düzey görüşmeleri dinleyeceksiniz, utanmadan sıkılmadan bunun servisini yapacaksınız. Buna çeşitli anlamlar yükleyeceksiniz. 'Haydi deyin be' pazar günü gereken cevabı verin diyorum ben sizlere."

Hükümetin icraatlardan rahatsız olanların bulunduğunu vurgulayan Çelik, "18 yaşında çocuklarımızın bedava sağlıktan yararlanmasını sağladığımız için mi rahatsız oluyorsunuz İlkokula, ortaokula giden çocuklara şartlı nakil desteğini, annelere verdiği için mi rahatsız oluyorsunuz. Duble yollar yapıldığı için mi rahatsız oluyorsunuz. 'Bu ülkede Kürdü, Türkü, Arabı kardeşiz biz, düşmanı birlikte def ettik. Birlikte şehit olarak bu topraklarda yatıyoruz' dediği için mi Tayip Erdoğan'dan rahatsızsınız" diye konuştu.

Yaptığı konuşmanın ardından aracına binmek isteyen bakan Çelik'e yanaşan bir genç elindeki pankartı gösterdi. Çelik'e gösterilen "Sayın Bakanım Hilvan'da Ergenekon birleşmiş, yıkamaz bizi" şeklinde yazılı pankart tüm partililer tarafından alkışlandı.

İlçe esnafını da tek tek gezen Bakan Çelik, karşılaştığı insanların sorunlarını da dinledi. Gezisinin ardından ilçeden ayrılan Çelik, Bozova ilçesine hareket etmek üzere Hilvan'dan ayrıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement