Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'ten Bursaspor'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'ten Bursaspor'a Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik\'ten Bursaspor\'a Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Özlüce Tesislerinde Bursaspor Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

08.02.2015 21:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Özlüce Tesislerinde Bursaspor Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik, "Bu sene Bursaspor'un başarılı olacağı, ipi göğüsleyeceğine dair içimde bir his var. Bu yıl olacak gibi görünüyor" dedi. Çelik, burada yaptığı konuşmada, Recep Bölükbaşı Yönetiminin ve Teknik Direktör Şenol Güneş ile birlikte istikrarla takımı geleceğe taşımaya devam ettiğini söyledi. Kendi üzerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduğunu aktaran Çelik, "Nerelerde aksama, tıkanma varsa o boyutların ele alınmasında fayda var. Çok konuşmak değil, iş yapmak da, sorunları sıralamak da değil çözmek de fayda var" diye konuştu.

Bursaspor'un iyi futbol oynadığını, futbolun netice almak anlamına geldiğini, takımın bu konuda başarılı olduğunu dile getiren Çelik, "Dolayısıyla Bursaspor'un maçları, gollü, heyecanlı geçiyor. Geçen hafta İstanbul'daki maçta, öldük öldük dirildik. Artık bütün Bursaspor maçları heyecanla bekleniyor" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'a desteğinin her zaman devam edeceğini kaydeden Çelik, "Bu şehir için, Türk futbolu için Bursaspor, önemli. Türkiye'nin en güçlü sanayi şehrinin takımının güçlü olması gerekiyor. 'İlk beş' dediler ama bu şampiyonluklara yenilerini katmamız gerekiyor. Herkes kendini buna göre ayarlasın. Bu sene Bursaspor'un başarılı olacağı, ipi göğüsleyeceğine dair içimde bir his var. Bu yıl olacak gibi görünüyor" ifadelerini kullandı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'ten Bursaspor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement