Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu; - Son Dakika
Politika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Muğla ziyaretinde Yatağan Termik Santralinde öğle yemeği yedi.

16.03.2017 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Muğla ziyaretinde Yatağan Termik Santralinde öğle yemeği yedi. Bakan Müezzinoğlu, öğle yemeğini işçilerle birlikte karavanda yemek sırası alarak yemeğini işçilerin arasında yedi. Bakan Müezzinoğlu, işçilerle yaptığı görüşmenin ardından Bozüyük mahallesinde İş-Kur Müdürlüğü tarafından açılan kursiyerleri ziyaret etti ve burada iğne ile el işi yaptı.

Yatağan Termik Santralinde çalışan işçilere hitap eden Bakan Müezzinoğlu, "İnşallah önümüzdeki dönemle daha iyi daha güçlü işlerin yapılabileceği dönemler olacak. Bunun için iki kelimeye ihtiyacımız var. Birincisi güven, ikincisi istikrar. Güven ve istikrarın olduğu ortamlarda üretim de artar, başarı da artar. O nedenle istiyoruz ki, ülkenin yönetiminde istikrar sarsılmasın. Dikkat ederseniz bu ülkenin büyümesinden rahatsız olanlar, dost görünen düşmanlar özellikle büyüme ve istikrarı bozmaya gayret ediyorlar. Güveni ve istikrarı bozmaya yönelik tuzaklar kurmaya çalışıyorlar. Bu anlamda rakiplerimiz veya düşmanlarımız ne yaparsa yapsın, biz bu ülkenin, bu milletin istikrarını ve güvenliğini, geleceğini zedeleyecek hiçbir yanlışın içinde olmadık ve olmayacağız. Önümüzdeki dönemde bir referandum süreci, halk oylaması süreci var. Burada halk oylaması ne getiriyor diye bir sorunuz olursa, tek bir cümle söylüyorum. İstikrarlı bir yönetim için ipin ucunu millete veriyoruz. Artık bu ülkede yönetimde kimin olacağını ipinin ucu millette. Milletin büyük çoğunluğunda. Yani 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' sözünü ilk defa bundan sonra güçlü bir şekilde Cumhur'un elinde olacak. Cumhur yetkiyi istediği Cumhurbaşkanı'na verecek. Yapıyorsa arkasında duracak, yapamıyorsa hadi güle güle kardeşim diyecek. Her bir yaşta 1 milyon 250 bin genci olan bir ülke, her yıl 1 milyon artı istihdam alanları oluşturmak zorundayız. O nedenle büyüyen bir ülke, istikrarlı bir ülke, güvenli büyüyen bir ülke için de istikrarlı yönetimlere ihtiyacımız var" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Termik Santral işçilerine yönelik yaptığı konuşmanın ardından 16 Nisan'da yapılacak referandum için 'Evet mi' ? diyerek işçilerden 'evet' sözü aldı.

Bakan Müezzinoğlu iğne ile örgü ördü

Bakan Müzzinoğlu, Termik Santral ziyaretinin ardından Yatağan ilçesine bağlı dizi ve film çekimlerinin açık hava platosu haline gelen Bozüyük (Güzelköy) mahallesinde İlk ve Ortaokulu ziyaret etti. Ziyarette etrafını saran öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Müezzinoğlu, okulda İş-Kur Muğla Müdürlüğü kanalıyla açılan kursta, oyuncak, hediyelik eşya ve el işi ve örgü yapan kadınlarla sohbet etti. Bakan Müezzinoğlu burada gözlüğünü takarak iğne ile örgü ördü. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement