Call Of Duty Modern Warfare Remastered Grafik Karşılaştırması - Son Dakika
Teknoloji

Call Of Duty Modern Warfare Remastered Grafik Karşılaştırması

Bu yıl Infinity Ward firması tarafından geliştirilen Call of Duty Infinite Ward, beraberinde Modern Warfare Remastered sürümünü'de getiriyor.

03.05.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CODMW-Remastered_War-Pig_WM-800x445

Bu yıl Infinity Ward firması tarafından geliştirilen Call of Duty Infinite Ward, beraberinde Modern Warfare Remastered sürümünü'de getiriyor. Peki Remastered sürümünün önceki oyun ile grafiksel anlamda farkları neler ? yetkili firmanın yaptığı bir canlı yayın ile bu durum detaylıca incelendi.

Bir yandan ileri teknoloji savaşlarına sürüklenirken, bir yandan da günümüz savaşlarına gideceğimiz yeni Call of Duty oyunları, ilgi ve satışta Modern Warfare 'ın öne geçeceği biliniyor. Peki 2007' deki Modern Warfare ile önümüzdeki Modern Warfare arasındaki grafik farkı nasıl olacak ? işte bu sorunun cevabını yetkili firma yaptığı canlı yayın sırasında bir video ile açıkladı.

Grafiksel anlamda bir hayli büyük gelişmeler yaşanan yeni nesil Modern Warfare 'ı PS4 'de oynamak için can atanların yanı sıra sadece remastered sürümü için ön sipariş açan binlerce oyuncu bulunmakta. Belli ki bu seferki satış stratejisi bir hayli işe yaramış…

Captain Price 'yi tekrar göreceğimiz Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü, Call of Duty Infinite Ward beraberinde 4 Kasım 2016 tarihinde PC, PS4 ve XONE platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

Call of Duty Modern Warfare Remastered Grafik Karşılaştırması

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Call Of Duty Modern Warfare Remastered Grafik Karşılaştırması
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Call Of Duty Modern Warfare Remastered Grafik Karşılaştırması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement