Çamardı İlçesinde Yürütülen Çalışmalar - Son Dakika
Yerel

Çamardı İlçesinde Yürütülen Çalışmalar

Niğde'nin Çamardı ilçe Kaymakamı Ömeroğlu: "İlçenin en büyük eksikliği proje üretmemek.

23.01.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çamardı Kaymakamı Yakup Ömeroğlu, ilçede en büyük eksikliğin proje üretmemek olduğunu bu konuda devletin maddi ve manevi birçok desteğinin bulunduğunu söyledi.

Ömeroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık iki hafta önce yeni görevine başladığını belirterek, ilçenin başta turizm olmak üzere birçok avantajları olduğunu, ilçenin en önemli özeliğinin ise dağcılık turizmi olduğunu kaydetti.

Bölgeye dağcılık turizmi kapsamında yılda kayıtlı, kayıtsız yaklaşık 10 bin kişi geldiğini ifade eden Ömeroğlu, şöyle konuştu:

"Bu anlamda bizde ilçe bazında bu insanlardan nasıl kazanç elde edebiliriz, onun peşindeyiz. İlçenin tanıtımı adına hediyelik eşyalar tasarlamayı düşünüyoruz. İlçenin tanıtılması ve reklamı için çok önemli. Ayrıca, tarım alanında da pazar sıkıntısı olmayan kiraz üretimini de arttırmak hedeflerimiz arasında."

Göreve başladığında. şube müdürleri ile yaptığı toplantıda en büyük eksikliğin proje ekibinin olmadığının belirlendiğini anlatan Ömeroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çamardı hakkında pek bir bilgim yoktu. O nedenle ilgili şube müdürlerimizden çalışmalar hakkında bilgi aldım. Toplantı sonucunda en büyük eksikliğin proje üretmemek olduğunu gördüm ve bu anlamda bir proje ekibi kurmaya karar verdik. Proje ekibimiz kuruldu diyebiliriz. Ekipte bulunan her bireyden proje üretmesini istiyoruz. Sosyal Destek Programı (SODES), AB ve diğer bakanlıklar kapsamında proje çalışması yapacak bu ekip. Devletimizin maddi ve manevi birçok desteği var. Biz bu desteği proje kapsamında alıp ilçemiz için kullanmaya çalışacağız." - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çamardı İlçesinde Yürütülen Çalışmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement