Çamaş'a "Gönül Elçileri Bereket Ormanı" - Son Dakika
Yerel

Çamaş'a "Gönül Elçileri Bereket Ormanı"

Çamaş\'a "Gönül Elçileri Bereket Ormanı"

Ordu’nun Çamaş ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın eşi Emine Erdogan’ın himayesinde yürütülen "Gönül Elçileri Bereket Ormanı" projesi kapsamında fidan dikildi.

26.03.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Çamaş ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın eşi Emine Erdogan'ın himayesinde yürütülen "Gönül Elçileri Bereket Ormanı" projesi kapsamında fidan dikildi.

Sakargeriş Mahallesi'nde düzenlenen törenin ardından, 70 dönüm üzerine bin dut, bin ceviz ve 500 elma fidanı dikildi.

Fidan dikim törenine Ordu Vali Yardımcısı Salih Keser, Çamaş Kaymakamı Hasan Gökpınar, Çamaş Belediye Başkanı Alaattin Giden, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Demiröz, Giresun Orman Bölge Müdür Yardımcısı Metin Kırcı, Fatsa Orman İşletme Şefi Özgür Ünlü, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

2 bin 500 fidanın büyüyerek bölge halkına ekonomik katkı sağlayacağını söyleyen Ordu Vali Yardımcısı Salih Keser, "İlimizin en küçük ilçesinde böyle bir etkinliğin yapılmasından mutluluk duydum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Bereket Ormanlarını oluşturuyoruz. Bu projeye gönül elçilerimiz önemli katkılar sağlıyorlar. Bu katkıların bir ekonomik değere ulaşması şüphesizdir. Bu ormanlarımız büyüyerek vatandaşlarımıza ekonomik bir gelir kaynağı oluşturacaktır" dedi.

Program, fidanların dikilmesinin ardından son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çamaş'a 'Gönül Elçileri Bereket Ormanı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement