Çamaş: "Popülizm Yapmayacağım" - Son Dakika
Yerel

Çamaş: "Popülizm Yapmayacağım"

Çamaş: "Popülizm Yapmayacağım"

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Necmi Çamaş, “ ‘Samsun’a fabrikalar kazandıracağım, Samsun’da işsizliği önleyeceğim ya da şunu bunu yapacağım’ sözlerini 1970’li yıllarından beri popülist politikacılardan duyuyoruz.

26.03.2015 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Necmi Çamaş, " 'Samsun'a fabrikalar kazandıracağım, Samsun'da işsizliği önleyeceğim ya da şunu bunu yapacağım' sözlerini 1970'li yıllarından beri popülist politikacılardan duyuyoruz. Onlar gibi konuşmayacağım" dedi.

Samsun'da bulunan bir otelde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, boş vaatlerde bulunmayacağını çünkü milletvekilinin görevlerinin ilgili Anayasa'da tanımlı olduğunu söyledi. Nemci Çamaş, "10 Şubat'tan bu zamana kadar ilçelerimizi, STK'larımızı ziyaret etmeye çalıştım. Bu şehirde 18 yıl bürokratlık yaptım. Bir milletvekili neler yapabilir ve nasıl hareket edilir konusunun cevaplarını arayacağız. Ben şunu biliyorum: 'Samsun'a fabrikalar kazandıracağım, Samsun'da işsizliği önleyeceğim ya da şunu bunu yapacağım' sözlerini 1970'li yıllarından beri popülist politikacılardan duyuyoruz. Onlar gibi konuşmayacağım. Çünkü bunları hiçbir milletvekilinin yapmaya gücü yetmez. Milletvekillerinin görev alanları Anayasamızda tanımlanmıştır. Yani neler yapabilecekleri Anayasa'da vardır" diye konuştu.

Her zaman Samsun için çalışacağını söyleyen Nemci Çamaş, "Biz, bu şehir için biz neler yapabilirizi çok tartıştık. 11 yıl boyunca her 3 ayda bir ya da her 6 ayda bir, 15 bin kişiyle bu şehrin sorunlarını, beklentilerini ve çözüm yollarını araştıran bir arkadaşınız olarak herhalde sokak sokak, mahalle mahalle ve ilçe ilçe bir fikir sahibi olduğumu düşünüyorum. 11 yıl az bir zaman değil. Bu şehrin tanıtımına, tarihi ve kültürel tanıtımına yönelik, bu şehrin yerin altındaki ve üstündeki mirasını ortaya çıkarılmasına yönelik bütün projelerin ortaya çıkartılması ve kamuoyunun önüne serilmesi için önemli işler yaptım. Belki 07 Haziran'da belki milletvekili seçilip gideceğiz. Belki de 08 Haziran'da görevimize geri döneceğiz. Ama biz yine Samsun için çaba sarf etmeye ve çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çamaş: 'Popülizm Yapmayacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement