Çamcı Muhtar Adayı Hüseyin Eroğlu'dan Açıklama - Son Dakika
Yerel

Çamcı Muhtar Adayı Hüseyin Eroğlu'dan Açıklama

Çamcı Muhtar Adayı Hüseyin Eroğlu\'dan Açıklama

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Çamcı Köyü’nün sevilen simalarından Emekli Astsubay ve Önce Körfez Gazetesi Genel Koordinatörü Hüseyin Eroğlu, muhtar adaylığını açıkladı ve açıklama yaptı.

28.03.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Çamcı Köyü'nün sevilen simalarından Emekli Astsubay ve Önce Körfez Gazetesi Genel Koordinatörü Hüseyin Eroğlu, muhtar adaylığını açıkladı ve açıklama yaptı.

2005-2009 döneminde Çamcı Köyü'nde dernek çalışmaları, sakin, dürüst ve çalışkan kişiliği ile tanınan ve pek çok insanın taktirlerini toplayan Hüseyin Eroğlu, Muhtar adaylığını basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu. Kişisel heves ve makam mevki düşünmediğini, köyün kapatılıp mahalle olması sürecinde köyüne hizmet etmek için aday olduğunu söyleyen Hüseyin Eroğlu, "Köyümün hiçbir bireyini ayırt etmeden Ekibimizle birlikte köylümüze hizmet için varız. Proje vaad sıralamak istemiyoruz. Sorunlarımızı ve önceliklerini belirleyip ilgili makamlarla koordinesini ve sıkı takibini yaparak en kısa zamanda çözüme kavuşmasını sağlayacağız. Halkımızdan gelen her türlü talebi titizlikle dinleyip önce yönetimimizle görüşüp gerektiğinde tüm köy halkımızla toplantılar yaparak onlarında görüşlerini alarak hayata geçirilmesini sağlayacağız. Halkımıza ekibimize ve kendimizi güveniyoruz" dedi.

Hüseyin Eroğlu'nun listesi şu isimlerden oluşuyor: Ayhan Kadan, Fikret Ergün, Abidin Çelik, Ali Dayar, Soner Kızıler,Ünal KAdan, Çoşkun Yazar ve Halil Çetin. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çamcı Muhtar Adayı Hüseyin Eroğlu'dan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement