Çameli'de Okullara 1 Günlüğüne Kar Tatili - Son Dakika
Güncel

Çameli'de Okullara 1 Günlüğüne Kar Tatili

Çameli\'de Okullara 1 Günlüğüne Kar Tatili

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde dün gece başlayan kar yağışı etkili oldu.

18.01.2016 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde dün gece başlayan kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığı 20 santimetreye ulaşırken, eğitime bir günlüğüne ara verildi.

Denizli'de kar yağışı, yüksek kesimlerinde kendini göstermeye başladı. Kar yağışı, en çok Çameli'ni etkiledi. Kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu. Okullar tatil edilirken, yollarda kar temizleme çalışmaları başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Çameli dışındaki ilçelerimizde kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluk görülmedi. Çameli'de tüm okullarımız 1 günlüğüne tatil ilan edildi" dedi.

PAMUKKALE'DE ETKİLENDİ

Pamukkale'de de etkili olan kar yağışı sonrası yüksek kesimlerde yer alan Güzelpınar, Kapanlar, Akdere, Uzunpınar ve Kurtluca beyaza büründü. Kar kalınlığı bazı yerlerde 15 santimetreyi buldu. Ekipler, sabah saatlerine kadar yol açma çalışması yaptı. AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Pamukkale İlçemiz konumu gereği zor ve geniş bir coğrafyaya sahip. Ekiplerimiz canla başla mücadele ederek sabaha kadar çalıştı ve yolları açık tutmayı başardı. Kendilerini kutluyorum" dedi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çameli'de Okullara 1 Günlüğüne Kar Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement