Yerli 'Robin Hood' Dünyaevine Girdi - Son Dakika
Güncel

Yerli 'Robin Hood' Dünyaevine Girdi

Yerli \'Robin Hood\' Dünyaevine Girdi

Ankara'da 3 yaşındayken cami avlusuna bırakılan, yetiştirme yurdunda büyüyen ve oluşturduğu yardım projesiyle, 'Robin Hood' olarak anılan Doğan Elden, dünya evine girdi.

22.12.2015 10:10  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da 3 yaşındayken cami avlusuna bırakılan, ardından yetiştirme yurdunda büyüyen ve kendisi gibi başkalarının yokluk çekmemesi için sosyal medyada oluşturduğu 'Sosyal Sorumluluk Projesi Gönüllüleri' projesiyle işadamlarından aldığı yardımları maddi durumu yetersiz ailelere ulaştıran 'Yerli Robin Hood' olarak anılan Doğan Elden, hayatını Özlem Ergen'le birleştirdi.

HAYATINI YARDIMLARA ADADI

Ankara'da 3 yaşındayken cami avlusuna bırakılan, ardından çocuk yuvasında büyüyen 36 yaşındaki Doğan Elden, kendini maddi durumu yetersiz ve engelli çocukları bulunan ailelere adadı.

SOKAKTA YAŞAM ZORUNDA KALDI

18 yaşına kadar yuvada kalan ve ayrıldıktan sonra sıkıntılı günler geçiren, bir süre sokakta yaşamak zorunda kalan Elden, bir çiftlikte iş bularak çalışmaya başladı.

ZORLUKLARA RAĞMEN 6 KİTAP YAZDI

Anadolu Üniversitesi'nden mezun olan Elden, Antalya'ya yerleşti. Yaşadığı zorluklara rağmen hayata pozitif bakabilen Elden, 6 da kitap yazdı.

İŞ ADAMLARINDAN YARDIM ALDI

Hayatı yaşayarak öğrenen Elden, kendisi gibi başkalarının yokluk çekmemesi için sosyal medyada oluşturduğu 'Sosyal Sorumluluk Projesi Gönüllüleri' projesiyle iş adamlarından aldığı yardımları maddi durumu yetersiz ailelere ulaştırdı.

ROBİN HOOD'LA ÖZDEŞLEŞTİ

Elden, Antalya'da kısa sürede zenginden alıp fakire vermesiyle ünlü Robin Hood'la özdeşleşti. 6 ay önce çekilen kura ile Tokat Gümrük Ticaret Müdürlüğü'ne memur olarak atanan Elden, 3 ay önce nişanlandığı 25 yaşındaki Özlem Ergen ile kısa süre önce hayatını birleştirdi.

NİKAHI BELEDİYE BAŞKANI KIYDI

Elden ve Ergen'nin nikahını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kıydı. Çifte mutluluklar dileyen Tütüncü, aile cüzdanını Özlem Ergen'e takdim etti.

KENDİ MUTLULUĞU İÇİN DESTEK İSTEDİ

Mutluluğu yüzüne yansıyan Doğan Elden, "Hayat bana da gülmeye başladı artık. Evlilik yolunda önemli bir adım attım. Bu kadar acıdan sonra hayatım değişmeye başladı. Hayata tek başıma direndim. Kötü bir insan da olabilirdim ama ben bir meslek sahibi olup, dardaki insanların yardımına koştum. Ailem olmadığı için buruk bir mutluluk yaşıyorum. Eşimin ailesi artık benim ailem oldu. Kendi imkanlarımla düğün hazırlığına başladım. Bir çok eksiğim var, büyüklerimden bu kez kendim için destek bekliyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yerli 'Robin Hood' Dünyaevine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • M7TIN: SİZ YATIN KALKIN DA BANA DUA EDİN BİR DÜNYA SAVAŞI ÇIKIYORDU DA BEN ENGEL OLDUM. MALEZYA YA , MAKEDONYA YA BİDE ÇEK CUMHURİYETİNE FAKS ÇEKTİM DE KURTARDIM HEPİNİZİ SİZ BANA DUA EDİN.. 0 9 Yanıtla ...: gerizekalı hep aynı yorumu yapmak zorundamısın 9 0

Advertisement