Cami Derneği'nden İhtiyaç Sahiplerine Yardım - Son Dakika
Yerel

Cami Derneği'nden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Cami Derneği\'nden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Gaziantep Yavuzeli Cami ve Kuran Kursları Yaptırma ve Yaşatma Derneği yardımlarına devam ediyor.

03.02.2015 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Yavuzeli Cami ve Kuran Kursları Yaptırma ve Yaşatma Derneği yardımlarına devam ediyor.

Dernek Başkanı Salih Çelik yardımlar nedeniyle yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İlçemizde 2013 yılı içerisinde faaliyetlerine başlayan derneğimiz, ilçemize misafir olarak gelen Suriyelilere ve ilçemizdeki ihtiyaç sahibi yoksul ailelere yönelik gıda, yardımlarına devam ediyor. Faaliyetlerimiz içerisinde yaklaşık 80 aileye yakın Suriyeli ailenin ihtiyacı olan gıda ihtiyaçları hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla karşılanarak tek tek ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Bunun yanında ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ve Suriyeli misafirlerin ihtiyacı olan başta ekmek olmak üzere temel gıda malzemeleri temin edilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Bu faaliyetlerimizin gerçekleşmesi hem yardıma muhtaç aileler, hem de hayırsever vatandaşlarımızı memnun etmiştir. Bu yardımda emeği geçen Cami ve Kuran Kursları Yaptırma ve Yaşatma Derneği gönüllülerimiz ve hayırsever vatandaşlarımızın duyarlığına teşekkür ederken, yardımların devamını beklediğimizi önemle belirtiriz."

İlçe merkezinde üç yıldır devam eden dernek faaliyetlerini farklı çalışmalarının yanında fakir vatandaşların ve Suriyeli misafirlerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Hazırlanan yardım paketlerinde yağ, şeker, bulgur, mercimek, pirinç, terem yağ, çikolata, zeytin, peynir ve makarna gibi gıdalar bulunuyor. Paketler, ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar götürülerek bizzat teslim edildi.

Yardım dağıtımına Dernek Başkanı Salih Çelik, üyeler Mustafa Yıldız, Mehmet Altunbaş, Metin Bozkurt ile vaiz Zekeriya Özalp katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cami Derneği'nden İhtiyaç Sahiplerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement