Cami İmamları Temizlik Konusunda Vaaz Verecek - Son Dakika
Güncel

Cami İmamları Temizlik Konusunda Vaaz Verecek

Cami İmamları Temizlik Konusunda Vaaz Verecek

Siirt'te Belediyesi temizlik kampanyası çerçevesinde il merkezinde bulunan cami hocalarında vaaz verilmesi için talepte bulunacak.

06.09.2013 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediyesi temizlik konusunda öğrencileri bilgilendirmek için harekete geçti. Okulların açılmasının arından okullara gidecek olan Belediye Temizlik ekipleri öğrencilere çöplerin yere atılmaması konusunda uyarılarda bulunacağı öğrenildi.

Siirt İl merkezine mahalle sakinlerini de gezerek evlere çöp poşetleri dağıtacaklarını belirten Belediye Başkanı Selim Sadak şehrin temiz tutulması için vatandaşlarında bilinçlenmesi gerektiği ve bu çerçevede belediye olarak gerek vatandaşları ve gerekse öğrencileri bilgilendireceklerini açıkladı.

Belediye Meclis salonunda temizlik kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan belediye başkanı Selim Sadak "Şehrimizi temiz tutmak için bir dizi çalışmalar yapacağız ve vatandaşları bu konuda bilgilendireceğiz. Evleri tek tek gezip bayanlara çöp poşetleri dağıtacağız. Bunun yanında temizlik ekiplerimiz öğrenciler bilgi vererek çöplerini çöp poşetleri atması konusunda uyarılarda bulunacağız. Öte yanda Siirt İl Müftüsü ile bir toplantı düzenlemeyi düşünüyoruz. Müftülükten camilerde bu konuda vaaz verilmesi talebinde bulunacağız" dedi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Cami İmamları Temizlik Konusunda Vaaz Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement