Malazgirt'te Cami İnşaatı İçin İmamdan Yardım Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Malazgirt'te Cami İnşaatı İçin İmamdan Yardım Çağrısı

1071 Malazgirt Camilerini Yapma ve Yaşatma Derneği, geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Kümbet Cami için hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

03.06.2014 14:46  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1071 Malazgirt Camilerini Yapma ve Yaşatma Derneği, geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Kümbet Cami için hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

Geçtiğimiz yerine yenisinin yapılması amacıyla yıkılan ve imkansızlıklardan dolayı inşaatı yarım kalan Kümbet Camisinin tamamlanması için çalışma başlatıldı.

Dernek tarafından caminin tamamlanması için inşaata başlanmasının sevindirici olduğunu belirten cami imamı Nurettin Öznur, bir yıldan bu yana tüm imkanlarını ve zamanlarını caminin tamamlanması için harcadıklarını bildirerek, maddi imkansızlıklardan dolayı sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.

Bu nedenle hayırseverlerden yardım beklediklerini ve bunun için duyurular yaptıklarını anlatan Öznur, şöyle konuştu:

"Bin 70 metrekare olan camimiz çift minareli Selçuklu mimarisine uygun inşa edilecek. Alt katında taziye evimiz ve Kur'an kursumuz olacak. Camimiz, geniş ve ferah bir ibadet yeri ihtiyacını karşılamanın yanı sıra ilçeye de güzel bir görünüm kazandıracak. Dernek olarak bir banka hesabı açtık. Ziraat Bankası Malazgirt Şubesi (0440 51150587 5001) hesaba hayırseverlerin yardımını  bekliyoruz." - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malazgirt'te Cami İnşaatı İçin İmamdan Yardım Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement