Cami Saçağındaki Arıları Almak İsterken Şehri Arılar Bastı - Son Dakika
Güncel

Cami Saçağındaki Arıları Almak İsterken Şehri Arılar Bastı

Cami Saçağındaki Arıları Almak İsterken Şehri Arılar Bastı

Zonguldak'ta bir caminin saçağına kümelenen arılar, itfaiye yardımıyla alındı. Kutuya koyulduğu sırada çevreye dağılan arılar vatandaşlara zor anlar yaşattı.

10.06.2015 11:35  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta bir caminin saçağına kümelenen arılar, itfaiye yardımıyla alındı. Kutuya konan arılardan bazıları çevreye kaçışınca kısa süreli panik yaşadı. Vatandaşlar arılardan kaçışırken, o sırada röportaj veren bir kişiyi ise arı soktu.

KRALİÇE ARIYI TAKİP ETTİ

Zonguldak'ta kraliçe arıyı takip eden oğul arılar, Gazipaşa Caddesi'nde bulunan Yeni Cami'nin saçağında kümelendi. Cami saçağındaki binlerce arıyı gören vatandaşlardan biri arıcılıkla uğraşan bir arkadaşını çağırdı.

KUTUYA KOYDULAR AMA ÇEVREYE DAĞILDILAR

Arkadaşının çağırmasıyla arıların bulunduğu yere gelen özel kıyafetli kişi, itfaiye yardımıyla cami saçağında kümelenmiş olan arıları bir kutuya koydu. Ancak arılar kutuya koyulduğu sırada çevreye dağıldı. Şehrin en işlek caddesi olan Gazipaşa'yı saran arıları gören vatandaşlar kaçışmaya başladı.

"BU ARILAR SALDIRMAZ" DEDİ, ARKADAŞINI ARI SOKTU

Özel kıyafetiyle arıları kutuya yerleştiren kişi ise arılardan korkulmaması gerektiğini, oğul arıların kimseye bir zarar vermeyeceğini söyledi. Ancak saniyeler sonra, kutuları alan kişinin yanında bulunan arkadaşını arı soktu.

Talihsiz adam, kameralara arıları kendisinin gördüğünü ve bunun üzerine arıcılıkla uğraşan arkadaşını aradığını söylediği sırada arı tarafından sokuldu. Burnundan sokulan talihsiz adamın burnundaki arı iğnesi, yanında bulunan vatandaşlar tarafından çıkartıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cami Saçağındaki Arıları Almak İsterken Şehri Arılar Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bay Kuş : O arıların tamamının Kırmrzı Eşekarısı olmasını ve hepsinin de HDP lileri sokmasını isterdim 3 1 Yanıtla
  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.


Advertisement