Camiden Ampul Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Camiden Ampul Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Camiden Ampul Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, geceleri camiden gerçekleşen ampul hırsızlığından bıkan görevlilerin taktırdığı güvenlik kamerası, hırsızı iş başında anbean görüntüledi.

21.05.2016 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, geceleri camiden gerçekleşen ampul hırsızlığından bıkan görevlilerin taktırdığı güvenlik kamerası, hırsızı iş başında anbean görüntüledi. Hırsızın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için polis çalışma başlattı.

Söke Merkez Cami görevlileri, bir süredir ibadethaneden gerçekleşen ampul hırsızlığına artık dayanamadı. Her gün birer birer çalınan ampullerin yerine yenisini almaktan bıkan cami görevlileri, çareyi ibadethaneye güvenlik kamerası taktırmakta buldu. Son olarak geçen perşembe günü saat 01.45'te camiye gelen kimliği henüz belirsiz hırsız, önce cami avlusunda uzun süre oturdu. Ardından camiye ait tuvalet önünde bulunan ampulü sökmek için kum dolu çuvalı getirerek altına koydu. Çuvalın üstüne çıkan hırsız ampulü sökmeye yetişemeyince, kaldırım taşlarından birisini bu kez sökerek çuvalın üstüne koydu. Taşın üstüne çıkan hırsızın ampulü sökme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Cami görevlileri, şikayetçi olup, hırsızın yakalanmasını istedi. Polis, hırsızın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Camiden Ampul Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement