Camii Cemaati Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle 2 Bin Kişiye Yemek İkram Etti - Son Dakika
Yerel

Camii Cemaati Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle 2 Bin Kişiye Yemek İkram Etti

Camii Cemaati Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle 2 Bin Kişiye Yemek İkram Etti

Gaziantep’te bir camiinin cemaati, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kestiği 17 kurbanla yapılan pilav 2 bin kişiye ikram edildi.

23.04.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te bir camiinin cemaati, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kestiği 17 kurbanla yapılan pilav 2 bin kişiye ikram edildi.

Kurbanbaba Camii İmamı Hatibi Eyüp Yılmaz Kutlu Doğum Haftası nedeniyle her yıl gönüllü camii cemaati tarafından kurban kesildiğini ifade ederek, "İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son peygamber Hz. Muhammed sallallahü aleyhi ve sellemin doğum yıldönümü nedeniyle camii cemaatimiz her yıl kurban kesiyor. Kestiğimiz kurbanları bu yılda Kutlu Doğum Pilavı ile mahalle sakinlerimize ve gelen herkese ikram ettik. Bu yıl 17 kurban kesildi ve yapılan pilavla birlikte yaklaşık 2 bin kişiye pilavı ikram ettik. Burada yapılan etkinlikte cemaatimiz peygamber efendimizi en güzel şekilde hatırlamaktır. Kurbanbaba Camii cemaati olarak bundan sonraki yıllarda da bu geleneği sürdürmek istiyoruz. Bu yıl hiçbir karşılık beklemeden vatandaşlara bu hizmeti veren tüm esnaflarımızın ve camii cemaatimizin Allah hayırlarını kabul etsin inşallah" dedi.

Buradaki törene Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik ve yüzlerce vatandaş katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Camii Cemaati Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle 2 Bin Kişiye Yemek İkram Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement