Camını Kırdıkları Otomobilin Paspasını ve Ruhsatını Çaldılar - Son Dakika
Yerel

Camını Kırdıkları Otomobilin Paspasını ve Ruhsatını Çaldılar

Elbistan’da park halindeki bir otomobilin ön camını kıran kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, araca ait ruhsatı ve paspaslarını çaldıktan sonra kayıplara karıştı.

01.11.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elbistan'da park halindeki bir otomobilin ön camını kıran kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, araca ait ruhsatı ve paspaslarını çaldıktan sonra kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saatlerinde yaşandı. Battalgazi Mahallesi, Yunus Emre Sokak üzerindeki evinin önünde park halinde duran otomobiline binmek isteyen Osman C., aracının yanına geldiğinde gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Aracının camının kırık olduğunu gören Osman C., yaptığı kontrolde araca ait ruhsatın çalındığını anladı. İlk şoku atlatan Osman C., hırsızlıktaki ilginç ayrıntıyı ise daha sonra fark etti. Hırsız ya da hırsızlar, ruhsatla birlikte aracında bulunan paspasları da çalmışlardı. Bu hırsızlık olayına anlam veremediğini belirten Osman C.; "Paspası ne yapacaklar da çaldılar. Bir türlü çözemedim. Kimin ne işine yarar ki?" diyerek tepkisini dile getirdi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Camını Kırdıkları Otomobilin Paspasını ve Ruhsatını Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement