Camiye Gidiyorum Kur'an-ı Anlıyorum" Projesi Faaliyetleri - Son Dakika
Yerel

Camiye Gidiyorum Kur'an-ı Anlıyorum" Projesi Faaliyetleri

Giresun'un Bulancak ilçesinde "Camiye Gidiyorum Kur'an ı Anlıyorum" projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvası final maçıyla tamamlandı.

01.05.2014 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulancak ilçesinde "Camiye Gidiyorum Kur'an-ı Anlıyorum" projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvası final maçıyla tamamlandı.

Gençleri cami ile buluşturmak ve Kur'an-ı Kerim'i tanıtmak için gerçekleştirilen proje kapsamında Bulancak'ta yaşayan 14 ile 20 yaş arası gençler arasında futbol turnuvası düzenlendi.

Bulancak Müftüsü Şaban Sadan,  çocukların sosyal ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak amacıyla hazırlanan projede sportif faaliyetlere de yer verildiğini belirtti. "Camiye Gidiyorum Kur'an-ı Anlıyorum" projesi ile genç yüreklerin camide buluştuğunu belirten Sadan, "Proje kapsamında bir de futbool müsabakası gerçekleştirdik. Kazanan takımlara başarılar diliyorum. Proje bitiminde başarılı olan 15 öğrencimize çeşitli ödüller vereceğiz" dedi.

Daha sonra Mevlana Camii Sancakspor ile Eski Cami Genç Yeteneklerspor takımları arasında final maçı oynandı. Karşılaşma Eski Cami Genç Yeteneklerspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Etkinliğe, Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Bulut ile diğer davetliler katıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Camiye Gidiyorum Kur'an-ı Anlıyorum' Projesi Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement