Çamlıyayla'da İftar Bereketi - Son Dakika
Yerel

Çamlıyayla'da İftar Bereketi

Çamlıyayla\'da İftar Bereketi

Mersin’in Tarsus Belediyesi ile Çamlıyayla Belediyesi ortaklaşa düzenledikleri iftar programı ile 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

29.06.2015 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus Belediyesi ile Çamlıyayla Belediyesi ortaklaşa düzenledikleri iftar programı ile 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Çamlıyayla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen program yağış nedeniyle kapalı alana alındı. Yağmurun bereketiyle, iftar sofrası etrafında bütünleşen yayla sakinleri okunan ilahiler ve duaların ardından protokol üyeleriyle birlikte iftarlarını açtılar.

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Ramazan ayının bolluk, bereket, birlik, beraberlik ve sevgi ayı olduğunu dile getirerek, Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını istedi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise "Çamlıyayla'da insanlarımızı bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diyerek, Ramazan ayının anlam ve önemi hakkında bir konuşma yaptı. Can, "Bugün orucumuzu sizlerle birlikte açtık. Bizler belediyecilik hizmetleri verirken, insanlarımızı bir araya getirmeyi, kaynaştırmayı hedefliyoruz. Sadece belediyecilik hizmetleri değil, sosyal hizmetlerle de insanlarımızı bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bugün buradaki birlik ve beraberliğimizin tüm ülkemize ve tüm İslam dünyasına yansımasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum" dedi.

Çamlıyayla'daki iftar programına, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Çamlıyayla Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, MHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Kudret Özdemir, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Eren Gür, oda ve dernek başkanları ve Çamlıyayla'lı binlerce vatandaş katıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çamlıyayla'da İftar Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement