Çampınar'ın Köprüsü Yükseliyor - Son Dakika
Yerel

Çampınar'ın Köprüsü Yükseliyor

Çampınar\'ın Köprüsü Yükseliyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Selendi ilçesine bağlı Çampınar Mahallesi’ne sözünü verdiği köprü yapımında çalışmalar hızla devam ediyor.

21.08.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Selendi ilçesine bağlı Çampınar Mahallesi'ne sözünü verdiği köprü yapımında çalışmalar hızla devam ediyor. Köprünün bağlantı malzemelerinin takılmaya başlandığı çalışmaların sonbahar aylarında tamamlanarak, köprünün hizmete açılacağı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün 30 Mart 2014 mahalli idareler genel seçimleri kapsamında ziyaret ettiği ve mahalleyi ikiye ayıran dere nedeniyle traktör römorku üzerinde karşıya geçtiği Çampınar Mahallesi'nin sorunu çözülmeye başladı. Mahalleye o dönem köprü sözü veren Başkan Ergün, köprünün kısa sürede kazandırılacağını belirtmişti. Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte Başkan Ergün, verdiği sözü tuttu ve Çampınar Mahallesi'nde köprü yapımına başlandı. Geçtiğimiz Mayıs ayında temeli atılan köprünün bağlantı malzemeleri takılmaya başlandı. Mahalle halkının da yakından takip ettiği çalışmaların sonbahar aylarında tamamlanacağı belirtildi.

BU HİZMETİ OLMAZSA OLMAZ BİLDİK

Manisa'nın hizmete en hasret ilçelerinden bir tanesinin Selendi olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Seçim dönemimizde de hizmetin Manisa'nın doğusundan başlayacağının sözünü vermiştik. Geldiğimiz noktada çok şükür bu sözümüzü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çampınar Mahallemizin de yarım asırlık sorunu olan köprüsünün yapımı için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Traktör römorku üzerinde karşıya geçtiğim bu mahallede, vatandaşlarımız güvenle karşıdan karşıya geçebilsinler diye bu hizmeti olmazsa olmaz bildik. İnşallah sonbahar aylarında çalışmalarımızı tamamlayarak, köprüyü Çampınar Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çampınar'ın Köprüsü Yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement