Çamurlu Yollar Meclis Üyesini Çileden Çıkardı - Son Dakika
Yerel

Çamurlu Yollar Meclis Üyesini Çileden Çıkardı

Çamurlu Yollar Meclis Üyesini Çileden Çıkardı

Tufanbeyli Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Adem Gürpınar, AK Parti’li Tufanbeyli Belediyesi’nin kendi sorumluluk bölgesindeki yolları yaparken, MHP’li Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki yolları yapmadığını belirterek tepki gösterdi.

07.12.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tufanbeyli Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi Adem Gürpınar, AK Parti'li Tufanbeyli Belediyesi'nin kendi sorumluluk bölgesindeki yolları yaparken, MHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanındaki yolları yapmadığını belirterek tepki gösterdi.

Sosyal paylaşım hesabından çamur deryasına dönmüş caddelerin fotoğraflarını da paylaşan Meclis Üyesi Adem Gürpınar, şunları kaydetti:

"Sayın yetkililer, burasına iyi bakın. Tufanbeyli'de 6 adet köyün bağlantı yolu. Pancar ve Tufanbeyli Tarım Kredi Kooperatifi gibi kuruluşların ve tüm halkın en çok kullandığı ana caddelerden birisi. Kim neden niçin yapmıyor. Çok mu zor. Adam mı yok. ya da cezamı verilmek isteniyor. Bunlar sadece bir örnek. İlçe içinde ve Bozgüney Mahalle'de de çok cadde aynı. Birileri cevap versin."

Paylaşımlarına "Paylaşın ki herkes görsün" diye de not ekleyen Meclis Üyesi Adem Gürpınar, bir başka paylaşımında da şöyle dedi:

"Büyükşehir yasasına caddeleri yapmak zorunda. Fen işleri 2 yılda 2 daire başkanı değiştirdi. Ama hizmet yok. Neden?"

Meclis Üyesi Adem Gürpınar, paylaştığı diğer fotoğrafların altını da şunları yazdı:

"Burası Tufanbeyli İlçesi Bozgüney Mahallesi ve 2016 Türkiye'si. Adı Şehit İsmail Moğol Caddesi. ya yapsınlar, ya da şehidin adını bu caddeden silsinler.

Müracaat etmedik yer kalmadı. Yazıklar olsun. Bu halde bırakanlara. Her geçen vatandaş bin küfür ediyor. O da ayrı bir dert. Vatanını seven bir kere paylaşsın. Sayın yetkili beyler burası sadece başlangıç ve en çamursuz yeri. Gelsinler yerinde görsünler. Azıcık vicdanları varsa." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çamurlu Yollar Meclis Üyesini Çileden Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement