Çan, Adeta Yeniden Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Çan, Adeta Yeniden Kuruluyor

Çan, Adeta Yeniden Kuruluyor

Çan Belediyesi, ilçenin yüzde 80’ini kapsayan alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

20.10.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çan Belediyesi, ilçenin yüzde 80'ini kapsayan alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Sanayi bölgesinde yaklaşık bir ay önce başlayan çalışmalar, tamamlanma aşamasına geldi.

Çan Belediyesinin önemli yatırım ve çalışmalarından biri olan ve şehrin yüzde 80'ine yakın bir kısmını kapsayan alt yapı ve ardından devam eden üst yapı çalışmaları, Çan Sanayi Bölgesi'nde de ihmal edilmedi. Geçtiğimiz günlerde sona eren sanayi alt yapı çalışmalarının hemen ardından başlayan üst yapı çalışmalarında da sona gelindi. Çan Sanayi Bölgesi'nde kısa sürede tamamlanan alt yapı çalışmalarında 5,5 km'lik kanalizasyon hattı içerisinde 200 mm çapında beton borular, yağmur suyu hattı içinse yerine göre 400 mm, 600 mm ve 800 mm çapında beton borular döşendi. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla beraber yaklaşık 26.000 m2'lik yol yapımına başlandı. Sanayi içerisinde üst yol, alt yol ve ara yollar 16 bin metrekare doğal parke taşı olan granit parke taş ile kaplanıyor. Orta yol ise 10 bin metrekarelik beton parke ile kaplanıyor .

Bir ay önce başlayan Çan Sanayi Bölgesi içerisindeki alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini söyleyen Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, "Özellikle şehir içerisinde olduğu gibi, sanayi bölgesinin de en büyük sorunlarından biriydi alt yapı. Biz tüm bunların, en başından bu yana bilincindeydik onun için gerekli planlamamızı yaptık. Önce, alt yapıya dair dev bir yatırımla şehir içerisine girdik ve şimdiyse Çan Sanayi Bölgesi alt ve üst yapı çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Çalışmalarımızı tamamladığımızda sanayi esnafımız da buraya gelen vatandaşlarımız da daha rahat edecekler. Bizim çabamız her alanda her durumda halkımızın memnuniyetidir, çünkü biz, şehrimize dair tüm sorunları çözmeye geldik" dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kuzu, Çan Sanayi esnafını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Bu ziyaretler esnasında sanayi bölgesine yapmış olduğu yatırım ve hizmetler için kendisine teşekkür eden sanayi esnafı, kışın çamur, yazın ise tozdan kurtulacakları için memnuniyetlerini bir kez daha dile getirdiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan, Adeta Yeniden Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement