Can Ateş: Kızımın Yanında Olacağım - Son Dakika
Magazin

Can Ateş: Kızımın Yanında Olacağım

Can Ateş: Kızımın Yanında Olacağım

Meryem Uzerli'yi hamileliği sırasında terk eden Ateş, kızıyla ilgili, "O benim evladım. Tüm yaşamım boyunca maddi-manevi yanında olacağım." dedi.

03.02.2014 14:28  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1,5 yıllık aşkı Can Ateş'ten de ayrılmıştı. Can Ateş hamile sevgilisi Meryem Uzerli'ye "Bebeği istemiyorum" demişti. Meryem Uzerli'nin kızı 1 hafta sonra doğacak. Bu konuda hiç konuşmayan Can Ateş, "Kızınıza sahip çıkacak mısınız?" sorusuna ilk kez cevap verdi.

"O BENİM EVLADIM"

Can Ateş "Sadece bebeği nüfusuma kaydettirmem konusunda değil, aynı zamanda tüm yaşamı boyunca maddi-manevi yanında olacağım. Olamadığım zamanlarda babalık görevlerimi büyük bir özen ve sevgi ile yerine getireceğim. Kızımı asla yalnız bırakmam. Annesiyle ayrılmış olsak da o benim evladım" dedi. Bu arada Can Ateş, Mina Somer ile aşk yaşadığı iddiasını da yalanladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Can Ateş: Kızımın Yanında Olacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hasan Yar: Meryem gözüne güzel gözükmeyemi başladı..Yalakalaşmaya başlamışsın..Vermez oğlum sana bir daha..Uğraşma 28 1 Yanıtla
  • CANCAN: vicdanlı her insanın yapması greken şey aferin biraz geç de olsa . 7 5 Yanıtla
  • MAX1959: Hasan YAR ! Biliyorsun bu işler para ile olur. Örneğin Zarrap! adamın parası var daracıklarla beraber. Bununda parası varsa miktarı artırır yine tepişir. Onda bir sorun olmaz. Her işin başı biliyorsunuz para,para. Zarrap'a kim bakardı parası olmasaydı. Değilmi! Diyelimki ATEŞ'in normal bir vatandaş, insan ama orta halli,kendi halinde yaşayan birisi olsa idi. Bayan uzerli ona yaklaşırmıydı. Para para paraaaa 4 1 Yanıtla

Advertisement