Çan Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Çan Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Başladı

Çan Belediyesince bu yıl 8’ncisi düzenlenen ve yine Atatürk Şehir Meydanı’nda yüzlerce Çanlı’nın katıldığı, Ramazan etkinliklerinin birinci programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletileri ile başladı.

10.06.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çan Belediyesince bu yıl 8'ncisi düzenlenen ve yine Atatürk Şehir Meydanı'nda yüzlerce Çanlı'nın katıldığı, Ramazan etkinliklerinin birinci programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletileri ile başladı.

Teravih namazını müteakip, Emekli İmam Hatip Yusuf Arslan'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa, ev sahibi Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, AK Parti Kadın Kolları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, STK'lar ile çok sayıda Çanlı katıldı. Kur'an-ı Kerim Tilavetinin ardından, Çan Anadolu İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerinin oluşturduğu ilahi topluluğunun seslendirdiği muhteşem bir ilahi şöleninden hemen sonra, Lapsekili İlahi Grubu'nun seslendirdiği ilahi dinletileriyle program sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement