Can Bonomo: Eurovision'a Bir Daha Katılmam - Son Dakika
Magazin

Can Bonomo: Eurovision'a Bir Daha Katılmam

Can Bonomo: Eurovision\'a Bir Daha Katılmam

Türkiye'yi Eurovision'da başarıyla temsil eden Can Bonomo, katıldığı bir radyo programında, "Bir daha çağırırlarsa gitmem." dedi.

20.04.2015 15:46  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'yi Eurovision'da başarıyla temsil eden Can Bonomo, Alem FM'de Rıza Esendemir'in programı Arıza Show'da Eurovision ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

"GİTTİM GELDİM, GÜZELDİ"

Ülkemizi 2012 Eurovision'da Love Me Back şarkısıyla temsil eden Can Bonomo, Alem FM'de samimi açıklamalar yaptı. "Eurovision'a bir daha katılır mısın?" sorusuna hayır yanıtı veren Can Bonomo; "Bir daha çağırırlarsa gitmem, Gittim geldim, çok güzeldi. Biz daha önce yeraltı bir müzik yapıyorduk. Eurovision için ülkemizi temsil edelim diye pop müzik yaptık. Milyonlar bizi kucakladı."

"KEMİK KİTLEMİZİN ARTTIĞINI GÖRDÜK"

"Geri geldiğimizde milyonlar bizi takip etsin mi, etmesin mi diye kendi kendimize sorduk. Çünkü o zaman müziğimize değiştirmemiz gerekiyordu, değiştirmemeye karar verdik ve o milyonlar ayrıldı ama kemik kitlemizin çok arttığını gördük, dolayısıyla Eurovision'un çok faydası oldu" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Can Bonomo: Eurovision'a Bir Daha Katılmam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ali: Allah aşkına katıl ne olur lütfen yalvarıyoruz sen olmasan naparız biz. Şaka gibi ya görende üçlük seri yakalamış her gittiğinde almış gelmiş gibi konuşmuş malak. 164 11 Yanıtla
  • Terss: Bi daha ruyanda gorursun zaten sen eurovision u ezikk 134 2 Yanıtla
  • Cicim: Yahudi bozuntusu 31 5 Yanıtla
  • Öğrtmn: Adama demediğinizi bırakmamışsınız. Adam ülkemizi temsil etti. Her fırsatta ülkesi olarak gördüğünü dile getirdi yine yaranamadı. Acaba ne zaman birbirimize inançlarımıza değerlerimize hayat görüşlerimize SAYGI duymayı öğreneceğiz?? İşimiz gücümüz aşağılamak bizimle aynı görüşten olmayanlara saldırmak. Ne zaman ki birbirimize SAYGI duyacağız işte o zaman gerçek huzuru yakalayacağız. 1 10 Yanıtla

Advertisement