Çan'da 3. Yetim Buluşması - Son Dakika
Yerel

Çan'da 3. Yetim Buluşması

Çan\'da 3. Yetim Buluşması

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Sivil İnisiyatif derneği kadın gönüllülerinin organize ettiği Yetim Kampanyasına destek amaçlı kahvaltı düzenlendi.

17.01.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Sivil İnisiyatif derneği kadın gönüllülerinin organize ettiği Yetim Kampanyasına destek amaçlı kahvaltı düzenlendi.

Programa Afrika'daki yetim çocuklarla ilgili bir video izlenerek başlandı. Ardından söz alan Güler Çengel, katılımcılara amaçlarını anlatarak toplanan bütün yardımların Afrika'daki yetimlere ulaşacağını vurguladı. İHH İnsani yardım vakfı Teşkilatlanma Sorumlusu Melek Temel, "Sırpların saldırıları karşısında her yaş grubundan masum siviller katledilirken duyarsız kalmak istemeyen Hollanda'da yaşayan Türkiye kökenli, sağduyu sahibi bir grup gönüllü insan, bir süre bireysel sürdürdükleri yardım çalışmalarını daha organize hale getirmek için 19 Ekim 1993 tarihinde bir araya gelerek, Hollanda'nın Amsterdam şehrinde kısa adı IHH olan Uluslararası İnsani Yardım Teşkilatı'nı kurmuşlardır. Biz de bu oluşum içerisinde, Çan'dan dünya'nın her bölgesine ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. Programa Çan İlçe Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu'nun Eşi Nilsen Binnaz Kakillioğlu, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu'nun Eşi Ayşegül Kuzu ve Sivil İnisiyatif Derneği Kadın Gönüllüleri katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan'da 3. Yetim Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement