Çan'da Vergi Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Çan'da Vergi Haftası Kutlamaları

Çan\'da Vergi Haftası Kutlamaları

Çan’da Vergi haftası etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Demirtaş ve beraberindekiler, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu ve Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’yu ziyaret etti.

24.02.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çan'da Vergi haftası etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Demirtaş ve beraberindekiler, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu ve Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu'yu ziyaret etti.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilk olarak Kaymakam Kakillioğlu ziyaret etti. Çan Vergi Dairesi Müdürü Demirtaş ve Vergi Dairesi çalışanları Kaymakam Kakillioğlu'na çiçek takdim ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Kaymakam Kakillioğlu "Vergi bilincinin gelecek nesillere aktarılmasının ve vatandaşlık ve vergi bilincinin aynı paralelde idrak edilmesinin önemlidir" dedi.

Çan Vergi Dairesi Müdürü Demirtaş ve personelinin daha sonra Belediye Başkanı Dr. Abdurahman Kuzu'yu ziyeret etti. Başkan Kuzu ziyarette "Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır, ilkesinden hareketle başarılı çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz ve devamını diliyoruz" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan'da Vergi Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement