Can Dündar'a Saldırı Anının İlk Görüntüleri! - Son Dakika
Güncel

Can Dündar'a Saldırı Anının İlk Görüntüleri!

MİT TIR'ları soruşturmasında yargılanan Gazeteci Can Dündar'a bir kişi tarafından adliye önünde silahlı saldırı düzenlendi. İşte olay anının ilk görüntüleri.

06.05.2016 17:51  Güncelleme: 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİT TIR'ları soruşturmasında yargılanan Gazeteci Can Dündar'a mahkemenin karar için ara verildiği sırada kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olayda Dündar yara almazken kurşun NTV muhabirinin bacağını sıyırdı.

CAN DÜNDAR'IN AYAKLARINA DOĞRU ATEŞ ETTİ

Saldırgan "Sen vatan hainisin" diye bağırarak yere 2-3 el ateş etti. Saldırıda Can Dündar yara almazken yerden seken kurşunlardan biri NTV muhabiri Yağız Şenkal'ın bacağını sıyırdı. Hafif yaralanan muhabir ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ELLERİNİ KALDIRIP TESLİM OLDU

Saldırı sonrasında polisler silahlarını çekerek şahsın etrafını sardılar. Polisler silahını atmasını teslim olmasını söyledi. Silahlı saldırgan ateş ettikten sonra ellerini havaya kaldırıp üzerinde silah olmadığını polislere gösterdi. Daha sonra yere diz çöktü ve yere yatarak teslim oldu.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Saldırgan olayın ardından polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Al Jazeera Türk'ün haberine göre saldırganın üzerinden Murat Ş. adlı kimlik çıktı. Saldırgan 1976 Sivas doğumlu. Emniyetteki sorgusu sürüyor.

Can Dündar\'a Saldırı Anının İlk Görüntüleri!

Son Dakika Güncel Can Dündar'a Saldırı Anının İlk Görüntüleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • Film Gibi Ulkeyiz: Dupe duz kurgu.. 33 5 Yanıtla
  • political analysis: SENIN KODESE GIRMENI SARAY DEGIL BIZZZZZZZZZZZZZ TÜM TÜRKIYE ISTIYOR BIZZZZZZZZZZ ISTIYORUZ KODESE CAN ZIBIDI 7 10 Yanıtla
  • Zurve: Gişe rekorları kırar bu film :))) 8 8 Yanıtla
  • kral 33: Tayyip sağolsun insanları böldü tayyip peşini bırakmayacağım derse böyle olur 2 13 Yanıtla
  • ah be: vursaymış haini. 5 10 Yanıtla
  • VATANDAŞ: EŞKİYA ŞEHRE İNMİŞ.NE HALE GETİRDİLER BU ÜLKEYİ. 5 9 Yanıtla
  • ....: Bu oyunları kimse yemez artık başka ülkeler seçin artık kendine vurdurmaya çalış sonra katil devlet de hain 8 5 Yanıtla
  • Anti bad3mbiyikli: Dilek Dundar olmasa bence kacardi :) 3 9 Yanıtla
  • Düzce: Aman kimseye bir şey olmasın. Lakin biraz Tiyatroya benziyor. 11 1 Yanıtla murat: Aynen kardesim.bu millet artik bu numaralari yemez. 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement