Can Erden Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Can Erden Son Yolculuğuna Uğurlandı

Can Erden Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydın’ın Yenipazar ilçesinin CHP’li eski Belediye Başkanı Yüsran Erden’in İstanbul’daki evinde ölü olarak bulunan oğlu Can Erden, son yolculuğuna uğurlandı.

30.09.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Yenipazar ilçesinin CHP'li eski Belediye Başkanı Yüsran Erden'in İstanbul'daki evinde ölü olarak bulunan oğlu Can Erden, son yolculuğuna uğurlandı.

Yenipazar Belediyesi eski Başkanı Yüsran Erden'in 29 yaşındaki oğlu Can Erden, askerden geldikten sonra iş bularak İstanbul'a yerleşti. 2 yıldır burada yalnız başına yaşamakta olan Can Erden'den haber alamayan iş arkadaşları ve yakınları durumu polise haber verdi. Eve çilingir yardımıyla giren polis ekipleri, Can Erden'in cansız bedeniyle karşılaştı. Can Erden'in cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıpa gönderildi. Adli tıpta yapılan incelemenin ardından canaze Erden ailesinin memleketi Yenipazar'a getirildi.

Yenipazar Çarşı Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, Yenipazar Kaymakamı Ahmet Müfit Dağ, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Aydın Eski Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri, sivil toplum örgütü kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Öğle namazına mütehakip kılınan cenaze töreninin ardından Erden'in cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Can Erden Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement