Can Tanrıyar, Gamze Balım ile Nikâh Masasına Oturuyor - Son Dakika
Magazin

Can Tanrıyar, Gamze Balım ile Nikâh Masasına Oturuyor

Can Tanrıyar, Gamze Balım ile Nikâh Masasına Oturuyor

Petek Dinçöz'le evliliğini olaylı bir şekilde bitiren televizyoncu Can Tanrıyar, kendisinden 34 yaş küçük Gamze Balım'la nikâh masasına oturacak.

15.07.2014 09:09  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun yıllar birlikte olduğu ve 2008’de evlendiği Petek Dinçöz’le olaylı bir şekilde boşanan yapımcı Can Tanrıyar yeniden evleniyor.

Dinçöz’ün iki ay önce tanıştığı Galeri İrfan Home Mağazalar Zinciri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu’yla geçen hafta dünya evine girmesinin ardından, Can Tanrıyar’ın da bir aydır beraber olduğu Miss and Mr Fashion TV yarışmasının ikinci güzeli Gamze Balım’la nikâh masasına oturacağı iddia edildi.

PETEK'İN İKİZİ

Gamze Balım’ın Petek Dinçöz’e benzerliği dikkat çekti. 20 yaşındaki Balım’ı görenler ‘Petek’in ikizi’ demekten kendilerini alamadılar.

34 YAŞ FARK VAR

Tanrıyar, geçen ay Bodrum’da düzenlenen yarışmanın jürisinde yer alıyordu. İkilinin aşkı Bodrum’da güzellerin kampa girdiği dönemde başlamıştı. Aralarında 34 yaş fark bulunan yeni aşıklardan Can Tanrıyar 54, genç ve tescilli güzel sevgilisi Balım ise 20 yaşında.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

Tanrıyar ve sevgilisi Balım önceki gün Aqua Florya Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Yaklaşık bir aydır aşk yaşayan ikilinin ilk fotoğrafı da basına yansımış oldu. Tanrıyar ve Balım fotoğrafları çekilirken kısa süreli yaşadıkları şaşkınlığın ardından sinema salonuna girdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Can Tanrıyar, Gamze Balım ile Nikâh Masasına Oturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • VATANDAŞ: REKLAM OLSUN DİYE EVLENİYORDUR TAZE ÇITIR. 3 GÜN SONRA ADAMIN KUŞU ÖTMEZ MAHKEMEYE ŞİTDETLİ GEÇİMSİZLİKTEN DOLAYI AYRILIYORUZ DER. 17 2 Yanıtla ALLAH İYLİĞİNİ VERSİN: :D 0 0
  • Amed: 54 yaşındaki bir kadın 20 yaşında bir gençle beraber olsa millet her tür lafı söyler kadına. Erkek iiçin de bu geçerli olmalı. . Torunu yaşında kız. . 12 3 Yanıtla
  • maraşlı: haber arabistanda olsa küllükte kül kalmazdı , yobazlar, dinciler filan. bizim sosyete cahiller yapınca adamın kendi hayatı oluyr. 1 0 Yanıtla

Advertisement