Son dakika Çan haberleri, Çan son dakika, son dakika Çan

Son Dakika Çan Haberleri

  • İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan: Düzensiz göçmenleri taşıyan botun batmasıyla ilgili en ağır cezalar verilecek
    16 Mar İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan: Düzensiz göçmenleri taşıyan botun batmasıyla ilgili en ağır cezalar verilecek

    İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale'de düzensiz göçmenleri taşıyan bir botun batmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Turan, bu olayın sorumlularına en ağır cezaların verileceğini belirtti ve insan hayatı üzerinden para kazanma alçaklığı yapanların bedelini ödeyeceğini söyledi. Ayrıca, Turan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümüne de değinerek, Türkiye'nin yeni yüzyılını Çanakkale ruhuyla inşa edeceğini ifade etti.

  • Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor
    14 Mar Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor

    Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Kırklareli-Çerkezköy, Çanakkale-Çan, Mudurnu-Bolu, İzmir-Torbalı-Belevi, Anamur-Aydıncık, Zonguldak-Bartın il sınırı-Bartın-Kurucaşile, Isparta-Antalya, Selçuk-Ortaklar-Aydın, Adıyaman-Kahta ve Arhavi-Hopa-Sarp yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü veya kontrollü olarak sağlanıyor.

  • Çanakkale'nin Çan ilçesinde sağanak ve dolu etkili oldu
    13 Mar Çanakkale'nin Çan ilçesinde sağanak ve dolu etkili oldu

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde Söğütalan ve Etili köylerinde etkili olan şiddetli yağış, zaman zaman doluya dönüştü. Öğle saatlerinde başlayan yağış nedeniyle bazı bölgeler beyaza büründü. Sağanak ve dolu nedeniyle herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı belirtildi.

  • Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor
    10 Mar Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor

    Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. TEM Otoyolu'nun Doğu Hereke-Batı Hereke kavşakları, Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 0-3. kilometreleri, Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometreleri ve diğer bazı kesimlerde yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Çanakkale'ye 163 milyar lira yatırım yapıldı
    09 Mar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Çanakkale'ye 163 milyar lira yatırım yapıldı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çanakkale'de 2002 yılından bu yana ulaşım ve iletişim altyapısına 163 milyar 159 milyon lira yatırım yapıldığını açıkladı. Bakan Uraloğlu, yaptığı konuşmada, Çanakkale'nin önemini vurgulayarak, yapılan yatırımların Çanakkale'nin ulaşım standartını yükselttiğini belirtti. Ayrıca, Bayramiç-Etili Çevre Yolları ve Çanakkale Merkez Sarıcaeli Kavşağı'nın açılışı da gerçekleştirildi.

  • Bakan Uraloğlu: 'Açıldığı günden bu yana yaklaşık 5 milyon 536 bin araç Çanakkale Köprüsünden geçiş yaptı'
    09 Mar Bakan Uraloğlu: "Açıldığı günden bu yana yaklaşık 5 milyon 536 bin araç Çanakkale Köprüsünden geçiş yaptı"

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2002 yılından bu yana Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak Çanakkale'nin ulaşım ve iletişim altyapısı için 163 milyar 159 milyon lira yatırım gerçekleştirdik" dedi.

  • Çanakkale'de Polis Ekipleri Kadınlara Karanfil Dağıttı
    08 Mar Çanakkale'de Polis Ekipleri Kadınlara Karanfil Dağıttı

    Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıttı. Ayrıca, kadın ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek adına KADES uygulaması hakkında bilgi verildi.

  • Samsun'da kaza sonucu şehit olan polis memuru için tören düzenlendi
    05 Mar Samsun'da kaza sonucu şehit olan polis memuru için tören düzenlendi

    Samsun'un Havza ilçesinde kaza sonucu hayatını kaybeden polis memuru Orhan Mutlu için tören düzenlendi. Şehit Mutlu'nun naaşı, Havza Bölge Trafik İstasyon Amirliği önünde helallik alındıktan sonra Vezirköprü ilçesine gönderildi. Törene, şehidin yakınları ve birçok yetkili katıldı.

  • AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çan Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı
    04 Mar AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çan Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı

    AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan seçimleri için uzun bir süredir aday adaylarının ve aday Ersin Çetin'in çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Gider, Çan'da seçim ofisini açarak AK Parti'nin hizmet anlayışını ve Çan'a olan bağlılığını ilan etti. Çan'da yaşanan boşluk ve fetret döneminin sona ermesi için Ersin Çetin'in tecrübesi ve analitik bakış açısıyla hizmet edeceğine inandığını ifade etti.

  • Çanakkale'de tarlaya devrilen otomobilde 2 kişi yaralandı
    01 Mar Çanakkale'de tarlaya devrilen otomobilde 2 kişi yaralandı

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücü ve yanında bulunan eşi yaralandı. Tacettin N. idaresindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya devrildi. Yaralılar, Çan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Çanakkale'de tarlaya uçan otomobilde 2 kişi yaralandı
    01 Mar Çanakkale'de tarlaya uçan otomobilde 2 kişi yaralandı

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil tarlaya uçarak takla attı. Kazada sürücü ve eşi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Çanakkale'de Avcı Pilavı Gecesi düzenlendi
    01 Mar Çanakkale'de Avcı Pilavı Gecesi düzenlendi

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Etili Avcılık Atıcılık Doğa Sporları ve Amatör Balıkçılık Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen 'Avcı Pilavı Gecesi' etkinliğine, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Levent Çalış ve birçok davetli katıldı. Dernek Başkanı Mehmet Çağlayan, etkinlikte yaptığı konuşmada, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri bu geceye katılanlara teşekkür etti.

  • Çanakkale'de traktör kazası: Sürücü hayatını kaybetti
    29 Şub Çanakkale'de traktör kazası: Sürücü hayatını kaybetti

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde, 80 yaşındaki Nesip Emir adlı sürücü, traktörünün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Emir, tarlasında ağaçları çekmek için traktörünü kullanırken kaza meydana geldi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Emir'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Ceset, Çan Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

  • Kara yollarında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor
    29 Şub Kara yollarında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor

    Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Özellikle Gebze Orhangazi-İzmir Otoyolu, Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, Çanakkale-İzmir yolunda yapılan çalışmalar sebebiyle sürücüler dikkatli olmalı ve trafik işaretlerine uymalıdır.

  • Prof. Dr. Tolga Bekler ve Prof. Dr. Süha Özden, Biga'da yaşanan depremi değerlendirdi
    28 Şub Prof. Dr. Tolga Bekler ve Prof. Dr. Süha Özden, Biga'da yaşanan depremi değerlendirdi

    ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Biga'da yaşanan 4.6 büyüklüğündeki depremin etkisinin çevredeki faylara etkisi olmadığını belirtti. Prof. Dr. Süha Özden ise, depremin münferit bir olay olduğunu ve devamının olmayacağını tahmin ettiğini söyledi.

  • ÇOMÜ uzmanları, Biga'da yaşanan depremi değerlendirdi
    28 Şub ÇOMÜ uzmanları, Biga'da yaşanan depremi değerlendirdi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, Biga'da yaşanan 4.6 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Bekler, depremin çevredeki faylara etki etmediğini belirtirken, Özden ise depremin münferit bir olay olduğunu düşündüğünü ifade etti. Bölgedeki deprem hareketliliği ise devam ediyor.

  • Çanakkale'nin Çan ilçesinde Kitap Günleri ve Yazar Buluşmaları başladı
    27 Şub Çanakkale'nin Çan ilçesinde Kitap Günleri ve Yazar Buluşmaları başladı

    Çan ilçesinde Belediyece düzenlenen etkinlikte yazarlara destek olunması ve kitap etkinliklerine verilen destekler vurgulandı. Etkinlikte Sinan Yağmur, Buket Uzuner, Fazıl Sayın gibi isimler dinleyicilerle buluşacak.

  • Kara yollarında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor
    26 Şub Kara yollarında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

    Kara yollarında yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerekmektedir. Özellikle Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Bursa Batı-Karacabey kavşakları, İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Çeşme istikameti, Taşucu-Silifke-Erdemli yolunun Yeşilovacık T-1 Tüneli girişi, Kayseri-Pınarbaşı yolunun Bahçecik mevkisi, Elazığ-Malatya yolunun 26-27. kilometreleri, Siverek-Adıyaman yolunun 6-7. kilometreleri, Artvin-Erzurum yolunun 0-20. kilometreleri, Çanakkale-Çan yolunun 15-18. kilometreleri, Zonguldak-Devrek yolunun 4-5. kilometreleri ve Iğdır-Aralık-Dilucu yolunun 78-83. kilometrelerinde dikkatli olunması gerekmektedir.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    25 Şub Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Kara yollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları gerekmektedir. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yol durumu bültenine göre, birçok kesimde yapılan çalışmalar sebebiyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Bu kesimler arasında Kınalı ayrımı-Silivri-Büyükçekmece yolunun 22-25. kilometreleri, Çanakkale-Çan yolunun 18-20. kilometreleri, Taşova-Erbaa-Niksar yolunun 51-52. kilometreleri, Muğla-Denizli yolunun 0-1. kilometreleri, Nallıhan-Beypazarı yolunun 38-39. kilometreleri, Aydıncık-Anamur yolunun 23-25. kilometreleri, Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri, Adıyaman-Kahta yolunun 11-14. kilometreleri, Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74. kilometreleri ve Hakkari-Yüksekova yolunun 1-2. kilometreleri bulunmaktadır.

  • Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor
    23 Şub Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor

    Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. İstanbul, İzmir, Şile, Ödemiş, Kaymakçı, Kiraz, Seydikemer, Söğüt, Diyarbakır, Mardin, Çanakkale, Çan, Adıyaman, Kahta, Artvin ve Erzurum gibi birçok ilde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

  • Çanakkale'de Şubat Ayında Erik Ağacı Çiçek Açtı
    21 Şub Çanakkale'de Şubat Ayında Erik Ağacı Çiçek Açtı

    Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Küçükpaşa köyünde bulunan bir evin bahçesindeki erik ağacı, şubat ayında çiçek açarak köylüleri şaşırttı. Bölgedeki hava durumunun mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle gerçekleştiği tahmin edilen olayda, önceki yıllarda da benzer durumlar yaşandığı ancak ağaçlarda meyve veriminin düştüğü gözlendi.

  • Üniversite Öğrencileri ve Akademisyenlerden Oluşan Proje Ekibi, Fabrika Atıklarından Dev Mozaik Eser Yapıyor
    16 Şub Üniversite Öğrencileri ve Akademisyenlerden Oluşan Proje Ekibi, Fabrika Atıklarından Dev Mozaik Eser Yapıyor

    Türkiye'deki bazı üniversitelerin seramik bölümlerinden öğrenci ve akademisyenlerin oluşturduğu 96 kişilik proje ekibi, fabrika atık malzemelerini kullanarak belediye hizmet binasının dış duvarları için tasarlanan 'zeytin' temalı dev mozaik eseri tamamlamaya çalışıyor. Proje, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi ile Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi AŞ işbirliğinde başlatıldı. Mozaik eser, Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın kent meydanına bakan duvarlarına haziranda monte edilecek.

  • Çanakkale'deki Kazabat köyünde seçmenler komşu mahallede oy kullanıyor
    15 Şub Çanakkale'deki Kazabat köyünde seçmenler komşu mahallede oy kullanıyor

    Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Kazabat köyünde, 3 hanede yaşayan 6 seçmen, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 'Seçmen sayısı 9'dan az olan yerleşim birimlerinde sandık kurullarının oluşturulmaması' kararı nedeniyle seçimlerde komşu mahallede oy kullanıyor. Kazabat köyünde yaşayan seçmenler, 1 kilometre uzaklıkta yer alan Terzialan beldesi Süle Mahallesi'nde sandık başına gidecek. Köydeki eksiklikler ve zorlu yaşam koşulları nedeniyle seçmen sayısı azalmış durumda.

  • Yıldırım düşen ahırda 2 bin balya saman yandı
    12 Şub Yıldırım düşen ahırda 2 bin balya saman yandı

    Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Kirazlı köyünde bir ahıra yıldırım isabet etti ve saman balyaları alev aldı. Ahırın yandığını fark eden Hasan Dağlı, durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Ahırda bulunan hayvanlar son anda kurtarıldı ancak 2 bine yakın saman balyası yanarak kullanılamaz hale geldi. Maddi kaybın ne kadar olduğu henüz bilinmiyor.

  • Çanakkale'de 8 Bin Parça Etnografik Eşya Müzede Sergilensin
    11 Şub Çanakkale'de 8 Bin Parça Etnografik Eşya Müzede Sergilensin

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde yaşayan İsmail Ergüven, 10 yılda topladığı 8 bin parça etnografik eşyanın müzede sergilenmesini istiyor. Ergüven, gelecek kuşaklara geçmişe ait kültürel unsurları göstermek ve Çan'ın kültürel yaşamına katkı sağlamak amacıyla bu koleksiyonu oluşturdu. Şimdi ise koleksiyonunu müzede sergilemek için destek bekliyor.

  • AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: 'Her defasında millete selam vermek yerine hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu?'
    10 Şub AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: 'Her defasında millete selam vermek yerine hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu?'

    AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, "Her defasında millete selam vermek yerine hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu? Olamaz, asla olamaz. Onlara oy veren seçmenlerin de ben asla bunu istemediğine inanıyorum.

  • Türkiye'de Nüfusun Yüzde 93'ü İl ve İlçelerde Yaşıyor
    07 Şub Türkiye'de Nüfusun Yüzde 93'ü İl ve İlçelerde Yaşıyor

    Türkiye'de nüfusun yüzde 93'ü il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayan nüfusun oranı yüzde 7 olarak hesaplandı. Üç köyde ise sadece kayıtlı birer kişinin yaşadığı belirlendi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, ülke nüfusu 2023'te bir önceki yıla göre 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 kişi oldu. İl ve ilçe merkezlerinde ikamet eden kişi sayısı 79 milyon 399 bin 292 olarak kaydedildi. Köy ve beldede yaşayanların sayısı ise 6 milyona yaklaştı.

  • Çanakkale'de ticari araçlar çarpıştı, sürücüler yaralandı
    07 Şub Çanakkale'de ticari araçlar çarpıştı, sürücüler yaralandı

    Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde meydana gelen kazada, İbrahim Yüksel'in kullandığı ticari araç ile Recep Yılmaz'ın kullandığı ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan sürücüler, tedavi için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

  • Bayramiç'te 2 aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı
    06 Şub Bayramiç'te 2 aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

    Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 hafif ticari araç çarpıştı ve 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Çanakkale'de kaza: 2 kişi yaralandı
    06 Şub Çanakkale'de kaza: 2 kişi yaralandı

    Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Çanakkale'de KADES broşürleri dağıtıldı
    05 Şub Çanakkale'de KADES broşürleri dağıtıldı

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından KADES broşürleri dağıtıldı. Vatandaşlara Kadın Acil Destek Uygulaması'nın nasıl kullanılacağı anlatıldı.

  • Çan'da elektrik diğerine çarpan otomobil sürücüsü yaralandı
    04 Şub Çan'da elektrik diğerine çarpan otomobil sürücüsü yaralandı

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde, avcılar kulübü önünde meydana gelen kazada, 17 ZN 793 plakalı araç sürücüsü Rahman Demirtaş, elektrik direğine çarparak yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Çan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesinin olmadığı belirtilen sürücü hakkında polis inceleme başlattı.

  • Çanakkale'de elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı
    04 Şub Çanakkale'de elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde, avcılar kulübü önünde meydana gelen kazada, elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Çan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor
    31 Oca Kara Yollarında Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor

    Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. İzmir-Çeşme Otoyolu'nun belirli bir kesimi trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak devam ediyor. TAG Otoyolu'nda şerit aktarımı yapılarak, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. İzmit-Sakarya yolunda yaya üst geçidi demonte çalışması yapılıyor ve sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerekiyor. Birçok yolun yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

  • Çanakkale'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı
    30 Oca Çanakkale'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı

    Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yer alan Kazdağları'nın uzantılarında kar yağışı etkili oldu. Ağaçlarda oluşan kar birikintileri kartpostallık manzaralar oluşturdu. Kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolu bulunmamaktadır.

  • Çanakkale'de Kar Yağışı: Yollar Beyaza Büründü
    30 Oca Çanakkale'de Kar Yağışı: Yollar Beyaza Büründü

    Çanakkale'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ekipler, yolları açık tutmak için çalışma yürütüyor. Çanakkale İl Özel İdaresi'ne bağlı 13 ekip, beyaza bürünen yollarda küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

  • Çanakkale'de Özel İdare ekipleri karla kaplı yolları açıyor
    30 Oca Çanakkale'de Özel İdare ekipleri karla kaplı yolları açıyor

    Çanakkale İl Özel İdare ekipleri, merkez ve 4 ilçenin yüksek kesimlerinde karla kaplanan köy yollarını açık tutmak için 13 ekiple çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolu olmadığı belirtiliyor.

  • Çanakkale'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor
    30 Oca Çanakkale'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor

    Soğuk havanın etkisiyle Çanakkale'nin yüksek kesimlerinde başlayan yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Balaban mevkisindeki ormanlık alanlar beyaza büründü. Karayolları ve Çanakkale İl Özel İdaresi ekipleri yolların kapanmaması için önlem aldı.

  • Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Sedef Kılıçarslan ile sözleşme imzaladı
    30 Oca Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Sedef Kılıçarslan ile sözleşme imzaladı

    Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Liginde play-off'larda oynamayı garantileyerek kadrosunu güçlendirdi. 1. Lig tecrübesi olan smaçör Sedef Kılıçarslan'ı renklerine bağladı.

  • MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı
    27 Oca MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı. MHP'nin yetkili kurullarının yaptığı değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayı sonucunda seçimlerde 11. etap olarak adaylıkları kesinleşen bir il, 5 ilçe ve 49 belde belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isim listesi açıklandı.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    25 Oca Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Kara yollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları gerekmektedir. Gaziantep-Birecik Otoyolu, İzmir-Çeşme Otoyolu, Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunda yapılan çalışmalar sebebiyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Ayrıca Ordu-Ulubey-Gölköy yolunda heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten gerçekleştirilmektedir. Diğer yollarda da çeşitli çalışmalar nedeniyle trafik kontrollü olarak devam etmektedir.

  • İYİ Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayını açıkladı
    24 Oca İYİ Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayını açıkladı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Buğra Kavuncu olduğunu duyurdu. Akşener, ayrıca diğer il ve ilçe belediye başkanı adaylarını da açıkladı.

  • Yol Çalışmaları Nedeniyle Trafikte Dikkatli Olunmalı
    24 Oca Yol Çalışmaları Nedeniyle Trafikte Dikkatli Olunmalı

    Kara yollarında yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde trafikte yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerekmektedir. İzmir-Çeşme Otoyolu, TEM Otoyolu, TAG Otoyolu, Beyşehir-Isparta yolu, Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolu, Samsun çevre yolu, Elazığ-Malatya yolu, Diyarbakır-Mardin yolu, Piraziz-Giresun-Tirebolu yolu ve Çanakkale-Çan yolu gibi birçok yol kesiminde çalışmalar devam etmektedir.

  • MHP 55 Belediye Başkan Adayını Daha Açıkladı… Düzce'de Yılmaz Eser Aday Oldu
    21 Oca MHP 55 Belediye Başkan Adayını Daha Açıkladı… Düzce'de Yılmaz Eser Aday Oldu

    MHP, biri il ve 54'ü ilçe olmak üzere toplam 55 belediye başkan adayını daha duyurdu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Düzce adayının Yılmaz Eser olduğunu açıkladı. Parti daha önce 220 belediye başkan adayını duyurmuştu.

  • MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayı açıkladı
    21 Oca MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayı açıkladı

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne yönelik yazılı açıklama yaptı. Açıklamaya göre, MHP'nin yetkili kurullarının yaptığı değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayı sonucunda seçimlerde 7. etap olarak adaylıkları kesinleşen 1 il ve 54 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 aday yayımlandı.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    19 Oca Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Türkiye genelinde birçok kara yolunda yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle sürücülerin yavaş gitmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir. Özellikle Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu, İzmir-Çeşme Otoyolu, İzmit-Kandıra yolunda yapılan çalışmalar nedeniyle trafikte şerit aktarımı, şerit kapatma gibi düzenlemeler yapılmıştır. Sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önemlidir.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    18 Oca Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Kara yollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerekmektedir. Özellikle Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Avrupa Otoyolu, Gaziantep-Birecik Otoyolu, Beyşehir-Isparta yolunda yapılan çalışmalar nedeniyle trafikte kontrollü geçiş sağlanmaktadır. Ayrıca Aydın-Denizli yolunda kablo hattı çalışmaları, Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunda bakım-onarım çalışmaları, Diyarbakır-Mardin yolunda yol yapım çalışmaları, Çanakkale-Çan yolunda yol yapım çalışmaları ve Bartın-Safranbolu yolunda menfez yapım çalışmaları nedeniyle de ulaşımda kontrollü izin verilmektedir. Ordu-Ulubey-Gölköy yolunda ise heyelan çalışmaları sebebiyle tek şeritten kontrollü geçiş sağlanmaktadır.

  • Çanakkale'de Motosiklet ve Scooter Trafiğe Çıkması Yasaklandı
    16 Oca Çanakkale'de Motosiklet ve Scooter Trafiğe Çıkması Yasaklandı

    Çanakkale Valiliği, Bayramiç, Çan ve Yenice ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlardan dolayı motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin akşam saat 18.00'e kadar trafiğe çıkması yasaklandı. İl merkezi ve diğer ilçelerdeki motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkma yasağı kaldırıldı.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    16 Oca Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Kara yollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde trafik düzenlemeleri yapılmaktadır. İstanbul, Gaziantep, Adana, Tekirdağ, Muğla, Aydıncık, Ordu, Serik ve Trabzon-Rize yolunda yapılan çalışmalar sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

  • Çanakkale'nin Biga ilçesinde seyir halindeki beton pompası alev aldı
    15 Oca Çanakkale'nin Biga ilçesinde seyir halindeki beton pompası alev aldı

    Çanakkale'nin Biga ilçesinde seyir halindeki beton pompası aniden alev alarak yanmaya başladı. Biga Belediyesi itfaiye ekipleri olaya müdahale ederek aracı söndürdü, ancak beton pompası kullanılamaz hale geldi.

  • Çanakkale'nin Biga ilçesinde seyir halindeki beton mikseri alev aldı
    15 Oca Çanakkale'nin Biga ilçesinde seyir halindeki beton mikseri alev aldı

    Çanakkale'nin Biga ilçesinde seyir halinde olan bir beton mikseri, bilinmeyen nedenle alev aldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü ancak araç kullanılamaz hale geldi.

  • Çanakkale'de bir çiftçiye ait koyun 6 kuzu doğurdu
    15 Oca Çanakkale'de bir çiftçiye ait koyun 6 kuzu doğurdu

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde 60 yıldır koyun yetiştiriciliği yapan 78 yaşındaki Hasan Barış'ın koyunu, tek bir batında 6 kuzu dünyaya getirdi. Barış, bu olayın 60 yıllık koyunculuk kariyerinde ilk defa yaşandığını belirterek sevincini dile getirdi.

  • Gelecek Partisi, 72 Belediye Başkan Adayını Açıkladı
    14 Oca Gelecek Partisi, 72 Belediye Başkan Adayını Açıkladı

    Gelecek Partisi, biri büyükşehir belediyesi, dördü il belediyesi olmak üzere 72 belediye başkan adayını açıkladı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yeşilyurt oldu.

  • Kılıçdaroğlu, Engin Altay'ın babasının cenaze törenine katıldı
    14 Oca Kılıçdaroğlu, Engin Altay'ın babasının cenaze törenine katıldı

    Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın babasının cenaze törenine katıldı. Törende, Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra birçok siyasi isim ve partililer de hazır bulundu.

  • Çanakkale'de kar altındaki sokak hayvanlarına oyun havası eşliğinde mama
    10 Oca Çanakkale'de kar altındaki sokak hayvanlarına oyun havası eşliğinde mama

    Çanakkale'de devam eden kar yağışı sebebiyle Biga ilçesinde belediye ekipleri tarafından sahipsiz sokak hayvanları için kuru mama bırakıldı. Bir belediye personeli sokak hayvanlarına oyun havası eşliğinde mama bırakarak eğlenceli görüntüler oluşturdu.

  • Çanakkale'nin Çan ilçesinde yüksek kesimlerde kar etkili oldu
    10 Oca Çanakkale'nin Çan ilçesinde yüksek kesimlerde kar etkili oldu

    Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Kocayayla köyünde gece yarısı başlayan kar yağışı gün boyu devam etti. Kar kalınlığı 30 santimetreye yaklaşırken, ulaşım ise İl Özel İdaresi ekiplerince sağlandı.

  • Tekirdağ ve Çanakkale'de kar esareti! Köy ve mahalle yolları ulaşıma kapandı, 6 ilçede okullar tatil
    10 Oca Tekirdağ ve Çanakkale'de kar esareti! Köy ve mahalle yolları ulaşıma kapandı, 6 ilçede okullar tatil

    Tekirdağ'da kar yağışı nedeniyle oluşan yoğun tipi sebebiyle 10 mahallenin yolu kapanırken birçok araç ise yolda kaldı. Çanakkale'de ise 46 köy yolu ulaşıma kapanırken, 6 ilçede okullar tatil edildi.

  • Çanakkale'de Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor
    10 Oca Çanakkale'de Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

    Çanakkale'de başlayan kar yağışı ve fırtına nedeniyle Lapseki ilçesinde ulaşım güçlüklerle karşılaşıyor. 46 köy yolu ulaşıma kapanırken, ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi, feribot seferleri iptal edildi ve Çanakkale Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı.

  • Çanakkale-Biga karayolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı
    10 Oca Çanakkale-Biga karayolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı

    Çanakkale'de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Çanakkale-Biga karayolu ulaşıma kapandı. Meteorolojinin uyarısıyla birlikte il genelinde başlayan kar yağışı, kent merkezi ve ilçelerde etkisini sürdürüyor. Fırtınayla birlikte tipi şeklinde yağan kar, karayolunu ulaşıma kapattı. Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Sürücüler ise dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

  • Lapseki'de Kar Yağışı Ulaşımı Etkiledi
    10 Oca Lapseki'de Kar Yağışı Ulaşımı Etkiledi

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım aksadı. Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürürken, 46 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

  • Çanakkale'de kar nedeniyle 46 köy yolunda ulaşım kapandı
    10 Oca Çanakkale'de kar nedeniyle 46 köy yolunda ulaşım kapandı

    Çanakkale'de başlayan kar yağışı nedeniyle 46 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, çevre yolunda ve kent merkezindeki bazı güzergahlarda seyir halinde olan araçlar da yağıştan olumsuz etkileniyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Çanakkale'deki tüm resmi ve özel eğitim kurumları ile ÇOMÜ'de eğitime 1 gün ara verildi. Deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ ise olumsuz hava şartlarından dolayı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

  • Çanakkale'de Kar Yağışı Etkili Oldu
    10 Oca Çanakkale'de Kar Yağışı Etkili Oldu

    Çanakkale'de dün öğle saatlerinde başlayan ve sabaha kadar etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi kısmen beyaza büründü. Ekipler buzlanmaları önlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Eğitim ve öğretime bir gün ara verildi. Feribot seferleri iptal edildi.

  • Çanakkale Merkez ve 6 İlçede Eğitime 1 Gün Ara Verildi
    10 Oca Çanakkale Merkez ve 6 İlçede Eğitime 1 Gün Ara Verildi

    Çanakkale'de, bugün de etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle il merkezi ve 6 ilçede eğitime 1 gün ara verildi. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşullarının ulaşımda aksamaya sebep olabileceği değerlendirildiği belirtilerek, il merkezi ile Ezine, Bayramiç, Yenice, Çan, Eceabat ve Biga ilçelerindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verileceği duyuruldu.

  • ÇANAKKALE MERKEZ VE 6 İLÇEDE EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ
    10 Oca ÇANAKKALE MERKEZ VE 6 İLÇEDE EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

    Çanakkale'de, bugün de etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle il merkezi ve 6 ilçede eğitime 1 gün ara verildi. Alınan son meteorolojik verilere göre olumsuz hava koşullarının ulaşımda aksamaya sebep olabileceği değerlendirildiğinden, il merkezi ile Ezine, Bayramiç, Yenice, Çan, Eceabat ve Biga ilçelerindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecektir.

  • Çanakkale'de Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Eğitime 1 Gün Ara Verildi
    10 Oca Çanakkale'de Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Eğitime 1 Gün Ara Verildi

    Çanakkale'de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi, Biga, Ezine, Bayramiç, Yenice, Çan, Eceabat ilçelerindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumları ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) eğitime 1 gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve üniversite yönetimi, olumsuz hava koşullarının ulaşımda aksamalara yol açabileceğini değerlendirerek bu kararı aldı. Öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için final sınavlarının telafi programı da belirlenecek ve ilan edilecektir.

  • Utku Çakırözer, 2023 Yılı Basın Özgürlüğü Raporu'nu Yayınladı: '10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Türkiye'de Gazeteciler Kara Bir Tabloyla Karşı Karşıya'
    09 Oca Utku Çakırözer, 2023 Yılı Basın Özgürlüğü Raporu'nu Yayınladı: "10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Türkiye'de Gazeteciler Kara Bir Tabloyla Karşı Karşıya"

    CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, 2023 yılı Basın Özgürlüğü Raporu'nu açıkladı. Çakırözer, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Türkiye'de gazeteciler kara bir tabloyla karşı karşıya. 1 yıl içinde gazeteciler tam 553 kez hakim karşısına çıkarak haberini, sosyal medya paylaşımı savunmak zorunda bırakıldı. Türkiye'de 72 gazeteci gözaltına alınırken bunlardan 27'si yaptıkları haberler nedeniyle tutuklandılar. RTÜK iktidarın sopası olma rolünü 2023'te de oynadı. 59 kez ceza verdi, kanallar karartıldı, milyonlarca maddi para cezası kesildi toplam 6 kanala. Sansür yasası 2023 yılında uygulamaya geçti ve bu yasadan en büyük zararı gazeteciler gördü. 33 gazeteci hakkında 36 soruşturma açıldı. 6 gazeteci gözaltına alındı, bunlardan 4'ü tutuklandı" dedi.

  • Çanakkale'de Taşımalı Eğitime Ara Verildi
    09 Oca Çanakkale'de Taşımalı Eğitime Ara Verildi

    Çanakkale'de kent genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde taşımalı eğitime ara verildi. Buna göre; Lapseki, Biga, Yenice, Çan ve Gelibolu ilçelerinde bugün öğleden sonra taşımalı eğitim öğrencileri için okullar tatil edildi.

  • Çanakkale'de Kar Yağışı Nedeniyle Bazı İlçelerde Okullar Tatil Edildi
    09 Oca Çanakkale'de Kar Yağışı Nedeniyle Bazı İlçelerde Okullar Tatil Edildi

    Çanakkale genelinde yaşanan kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle, Lapseki, Biga, Yenice, Çan ve Gelibolu ilçelerinde bugün öğleden sonrası taşımalı eğitim öğrencileri için okulların tatil edildiği duyuruldu.

  • Çanakkale'de Kar Yağışı Nedeniyle Taşımalı Eğitime Ara Verildi
    09 Oca Çanakkale'de Kar Yağışı Nedeniyle Taşımalı Eğitime Ara Verildi

    Çanakkale'nin Biga, Lapseki, Yenice, Çan ve Gelibolu ilçelerinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kar yağışı başladı. Bu nedenle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için öğleden sonra eğitim öğretime ara verildi. Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, köy yollarında ulaşımın sorunsuz olduğunu belirtirken, Lapseki Kaymakamlığı ise kuvvetli rüzgar ve kar yağışı nedeniyle öğleden sonra taşıma yoluyla eğitim öğretime erişim sağlayan öğrenciler için yarım gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

  • Çanakkale'de Deve Güreşi Öncesi Kortej Yürüyüşü Düzenlendi
    06 Oca Çanakkale'de Deve Güreşi Öncesi Kortej Yürüyüşü Düzenlendi

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde yarın yapılacak deve güreşleri öncesinde kortej yürüyüşü düzenlendi. Çan Atatürk Şehir Meydanı'nda, Ege ve Marmara bölgelerinden getirdikleri 160 çift güreş devesiyle toplanan sahipleri, davul zurna eşliğinde ilçe merkezinde tur attı. Güreş develerine yoğun ilginin olduğu kortej yürüyüşüne Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan, CHP İlçe Başkanı İlhan Demiral, Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün, Belediye Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Harun Arslan, yürüyüşün ardından yaptığı konuşmada, deve güreşlerinin bir Yörük kültürü olduğunu belirterek, 'Çanakkale'den Aydın'a kadar yapılmakta olan bir kültürdür. Bizler de yerel yönetim olarak bu geleneğimizi, bu kültürümüzü sürdürüyoruz. Bundan sonra da inşallah hep birlikte sürdüreceğiz.' dedi.

  • Çanakkale'de motosiklet kazası: Motosiklet sürücüsü yaralandı
    05 Oca Çanakkale'de motosiklet kazası: Motosiklet sürücüsü yaralandı

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Yol Çalışmaları Nedeniyle Trafikte Dikkatli Olunmalı
    05 Oca Yol Çalışmaları Nedeniyle Trafikte Dikkatli Olunmalı

    Kara yollarında yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde trafikte yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerekmektedir. Özellikle Bolu Dağı Tüneli, TAG Otoyolu, Aydın-Denizli Otoyolu, İzmit-Sakarya yolunda yapılan çalışmalar sebebiyle sürücülerin dikkatli olması önemlidir. Ayrıca Tokat-Niksar yolunda şev tanzimi, Elazığ-Malatya yolunda üstyapı yenileme, Çanakkale-Çan yolunda yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanmaktadır. Pınarbaşı-Gürün yolunda ise bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ulaşım sağlanmaktadır. Konya-Antalya yolunda ise Demirkapı Tünelleri'nde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan gerçekleştirilmektedir. Hakkari-Yüksekova yolunda ise heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak devam etmektedir.

  • Çanakkale'de doğal gaz patlamasının sebebi fleksi borunun sökülmesi
    02 Oca Çanakkale'de doğal gaz patlamasının sebebi fleksi borunun sökülmesi

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde meydana gelen doğal gaz patlamasında yapılan incelemede, evdeki fleksi borunun kullanıcı tarafından söküldüğü tespit edildi. Patlamada yaralanan kişi hastanede tedavi altına alındı.

  • AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    02 Oca AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan ilçesinde yapılan ziyaretlerde Çan Kaymakamlığı hizmet binasını ziyaret etti. Gider, organize sanayi bölgesinin önemine vurgu yaparak, yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    01 Oca Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Kara yollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerekmektedir. Ankara-Kırıkkale, Aydın-Denizli, Pınarbaşı-Gürün, Kocaeli-Yalova, Aydıncık-Anamur, Çanakkale-Çan, Antalya-Alanya, Elazığ-Malatya, Zonguldak-Bartın-Kurucaşile ve Samsun-Ordu yollarında yapılan çalışmalar sebebiyle ulaşım kontrollü ve aralıklarla sağlanmaktadır.

  • Çanakkale'de Doğalgaz Patlaması: 1 Yaralı
    31 Ara Çanakkale'de Doğalgaz Patlaması: 1 Yaralı

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde bir apartmanın 4. katındaki dairede doğalgaz sızıntısından kaynaklanan bir patlama meydana geldi. Patlama sonucunda mutfak duvarı yıkılırken, evde bulunan bir kişi yaralandı. Yaralı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Çanakkale'de doğalgaz patlaması: 1 kişi ağır yaralandı
    31 Ara Çanakkale'de doğalgaz patlaması: 1 kişi ağır yaralandı

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde bir evde meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu Sezgin Öztürk ağır yaralandı. Patlama sonucunda evde ve park halindeki otomobillerde büyük çapta hasar meydana geldi. Polis ekipleri olayın çıkış nedenini araştırıyor.

  • Çanakkale'de doğalgaz patlaması: 1 kişi yaralandı
    31 Ara Çanakkale'de doğalgaz patlaması: 1 kişi yaralandı

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde meydana gelen doğalgaz patlamasında 1 kişi yaralandı. Patlama sonucunda evin mutfak bölümündeki duvar tamamen yıkıldı. Yaralı, Çan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Çanakkale'de trafik kazası: 4 yaralı
    28 Ara Çanakkale'de trafik kazası: 4 yaralı

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde bir araç, trafik levhasına çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar tedavi altına alındı, hayati tehlikeleri bulunmuyor.

  • Kara Yollarında Yavaş Gidilmesi ve Trafik İşaretlerine Uyulması Gerekiyor
    23 Ara Kara Yollarında Yavaş Gidilmesi ve Trafik İşaretlerine Uyulması Gerekiyor

    Kara yollarında yapılan bakım, onarım ve yapım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerekmektedir. Özellikle Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu'nun Malkara-Çanakkale kesimi, Çekmeköy-Alemdağ-Taşdelen yolunun Alemdağ kavşağı, Uşak-Sivaslı-Denizli yolunun Banaz köprüsü, Aydıncık-Silifke yolunun Büyükeceli-Yanışlı arası, Tokat-Niksar yolunun 36-38. kilometreleri, Aksaray-Ortaköy yolunun 9-11. kilometreleri, Antalya-Alanya yolunun 28. kilometresi, Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 27-28. kilometreleri ve Çanakkale-Çan yolunun 11-17. kilometreleri gibi kesimlerde ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Ayrıca Trabzon-Gümüşhane il sınırı-Torul-Gümüşhane yolunun 18-25. kilometrelerindeki Kürtün kavşak, Köprübaşı ve Torul tünellerinde havalandırma sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştirilecektir.

Advertisement