Çanakkale Ak Partili Adaya Tepki Ortamı Gerdi - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Ak Partili Adaya Tepki Ortamı Gerdi

Çanakkale Ak Partili Adaya Tepki Ortamı Gerdi

Çanakkale'de bahar şenliğine katılan, diğer adaylar gibi sahneye çıkıp konuşma yapmak isteyen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan'a; Mustafa Yılmaz adlı vatandaş 'Burası siyaset alanı değil' diyerek tepki gösterdi.

01.06.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de bahar şenliğine katılan, diğer adaylar gibi sahneye çıkıp konuşma yapmak isteyen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan'a; Mustafa Yılmaz adlı vatandaş 'Burası siyaset alanı değil' diyerek tepki gösterdi. İsmi öğrenilemeyen bir diğer vatandaş da önce Yılmaz'ı itti, ardından babasına yardıma koşan Bülent Yılmaz'ı tokatladı. Gerginlik jandarma ve çevredekilerin araya girmesiyle büyümeden sona erdi.

Çanakkale Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇAKARDER) tarafından bu yıl 11'inci düzenlenen Geleneksel Karadenizliler Bahar Şenliği; dün (pazar) Çan- Biga Karayolu'nun beşinci kilometresindeki Altıkulaç Köyü Hafızın Düzlüğünde yapıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, CHP Çanakkale Milletvekili ve Adayı Ali Sarıbaş, MHP Çanakkale Milletvekili Adayı Kürşat Tuna da etkinliğe katıldı. Şenlikte birer konuşma yapmaları için tüm adaylara söz verildi. Son konuşmacı AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, sahneye çıkınca ortalık biranda karıştı.

AK Partili Turan'ın konuşması sırasında Altıkulaç Köyü'nde yaşadığı öğrenilen Mustafa Yılmaz, sahnenin önüne kadar gelerek, "Burası siyaset alanı değil?" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine bir başka vatandaş araya girerek Yılmaz'a tepki gösterip itti. Durumu gören Yılmaz'ın oğlu Bülent Yılmaz " O benim babam" diyerek sahnenin önüne koştu. İsmi öğrenilemeyen bu kişi, Bülent Yılmaz'a tokat atınca ortam bir anda gerildi. Sahnedeki sunucu "Lütfen, hoşgörülü olalım. Hani güzel başlamıştık, birbirimize saygımız sevgimiz olacaktı. Rica ediyorum efendim" diye anons yaptı. Araya giren jandarma, kavgayı ayırdı. Gerginliğin son bulmasının ardından Geleneksel Karadenizliler Bahar Şenliği eğlenceyle devam etti.

Yaşananları şaşkınlıkla izleyen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan "Ben Karadeniz insanını tanırım, onlar da beni tanıyor. Bu ülkede kim söz sahibi, kim sabırlı, kim değil, kim demokrat, kim değil yeniden görmüş olduk. Ben selam verip inecektim. Fakat diğer siyasi partilerimiz bize ithamlarda bulundukları için cevap verme ihtiyacı hissettim. Burası er meydanı, burada herkes konuşur, herkes tartışır" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Ak Partili Adaya Tepki Ortamı Gerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi
    12:40 Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi

    Muhsin Emir ve Buse Demirci, Datça Kumluk Plajında meşaleler eşliğinde sürpriz evlilik teklifi yaparak bir buçuk yıllık arkadaşlıklarını resmiyete döktü. Buse Demirci, erkek arkadaşının sürpriz teklifine şaşkınlıkla karşılık verirken, Muhsin Emir ise Buse'nin hayatını değiştirdiğini ve en güzel kadını bulduğunu söyledi.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

  • Kırşehir İl Genel Meclisi, Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi
    12:39 Kırşehir İl Genel Meclisi, Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi

    Kırşehir İl Genel Meclisi, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda İl Genel Meclisi Başkanlığı ve katip üyeliği seçimi yapıldı. Bülent Ozan meclis başkanlığına seçildi. Ozan, hizmet çıtasını daha yukarı taşıyacaklarını ve üretim ve istihdam odaklı projeleri hayata geçireceklerini belirtti.


Advertisement