Çanakkale Ayvacık'ta 27 Göçmen Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Ayvacık'ta 27 Göçmen Yakalandı

Çanakkale Ayvacık\'ta 27 Göçmen Yakalandı

Ayvacık'ta 27 göçmen yakalandıÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nden Yunanistan'ın Midilli Adası'na şişme bot ile yasadışı yollarla geçmek isteyen 27 göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

23.09.2016 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvacık'ta 27 göçmen yakalandı

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nden Yunanistan'ın Midilli Adası'na şişme bot ile yasadışı yollarla geçmek isteyen 27 göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Ayvacık'ın Sivrice Koyu mevkiinden yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adasına gitmek için şişme bot ile umut yolculuğuna çıkan aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu Suriye, Afganistan, Dominik, Senegal ve Mali uyruklu 27 göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Bölgede devriye görevi yapan TCSG 6 Bot Komutanlığı ekipleri kaçak göçmenleri bota alıp Küçükkuyu Beldesindeki Sahil Güvenlik Komutanlığı rıhtımına getirdi. Üzerleri ıslak olan göçmenlere burada battaniye, ayakkabı ve çeşitli giysiler ile gıda ürünleri dağıtıldı. Kaçak göçmenler kimlik belirlemesinin ardından Ayvacık İlçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Ayvacık'ta 27 Göçmen Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement