Çanakkale Belediyespor Voleybol Takımında Sponsorluk Anlaşması - Son Dakika
Spor

Çanakkale Belediyespor Voleybol Takımında Sponsorluk Anlaşması

Çanakkale Belediyespor Voleybol Takımında Sponsorluk Anlaşması

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Doğtaş firmasıyla yeni dönem sponsorluk anlaşması imzalandı.

16.09.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Doğtaş firmasıyla yeni dönem sponsorluk anlaşması imzalandı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, protokol töreninde yaptığı konuşmada, Doğtaş'ın kendilerinin göz bebeği olduğunu, başarılarını takip ettiklerini ve mutlu olduklarını söyledi.

Çanakkale'yi voleybolda temsil eden takıma Çanakkaleli firmanın destek vermesinin önemli olduğuna işaret eden Gökhan, "Geçen yıl ligde zor bir sezon geçirdik. Bu yıl bunları yaşamamak için transfer yaptık. Bu sene yeni oyuncularla daha güçlü bir takım oluşturduk. Oyuncularımızın formalarında taşıdıkları markayı tanımalarını istedik" dedi.

Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, zorlu bir ligde mücadele ettiklerini, bu sene daha iyi noktalara gelmek istediklerini söyledi. Güneşhan, kendilerine destek olan firma yetkililerine teşekkür etti.

Doğtaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ise sponsorluklarının bu yıl da devam ettiğini ifade ederek, "Eğitim, sağlık, kültür, sanat ve spora olan desteklerimizi ve sosyal faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Voleybol takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sponsorluk protokolü imzalandı.

Sporculara, teknik heyete ve konuklara fabrika gezdirildi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Çanakkale Belediyespor Voleybol Takımında Sponsorluk Anlaşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement