Çanakkale Bigalılar Şehidi İçin Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Bigalılar Şehidi İçin Yürüdü

Çanakkale Bigalılar Şehidi İçin Yürüdü

Bigalılar şehidi için yürüdüÇANAKKALE'nin Biga İlçesi'nde, şehit Uzman Onbaşı Ulaş Açıkgöz için 3 bin kişinin katılımıyla yürüyüş düzenlendi, terör lanetlendi.

25.03.2016 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bigalılar şehidi için yürüdü

ÇANAKKALE'nin Biga İlçesi'nde, şehit Uzman Onbaşı Ulaş Açıkgöz için 3 bin kişinin katılımıyla yürüyüş düzenlendi, terör lanetlendi.

Biga kent merkezindeki çarşı önünde, dün (perşembe) saat 20.30'da toplanan 3 bin kişilik grup, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bir binaya tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesiyle şehit düşen hemşerileri Uzman Onbaşı Ulaş Açıkgöz için yürüyüş düzenledi. Kapalı Çarşı önünden sırasıyla İnönü Caddesi, İstiklal Caddesi ve Çan Caddesi'ni geçen topluluk, Şehitler ölmez, vatan bölünmez, Kahrolsun PKK ve Mustafa Kemal'in askerleriyiz sloganları attı. Sürücüler de Türk bayraklarıyla dolatılmış araçlarıyla topluluğun arkasında konvoy oluşturdu. Tekbir seslerinin de yükseldiği yürüyüş, Hükümet Meydanı'nda son buldu.

ŞEHİDİN EVİNE DE KOŞTULAR

Yürüyüş sonrası, topluluktan bazıları, başta belediye otobüsleri olmak üzere çeşitli araçlara binerek, şehit Açıkgöz'ün Kalafat Köyü'ndeki evine de gitti. Şehit ailesinin evinin önünde Hepimiz Ulaş'ız, Ulaşlar ölmez ve Anacığım hakkını helal et bize diye slogan attı. Topluluğa şehidin ablası Gülşen Mutlu, Helal olsun diyerek cevap verdi. Gruptakiler, Bigalı şehit Açıkgöz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunup, Fatiha okuduktan sonra buradan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Bigalılar Şehidi İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement