Çanakkale Çaya Düşen Kamyonet Çıkartılırken Yürekler Ağza Geldi - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Çaya Düşen Kamyonet Çıkartılırken Yürekler Ağza Geldi

Çanakkale Çaya Düşen Kamyonet Çıkartılırken Yürekler Ağza Geldi

Çaya düşen kamyonet çıkartılırken yürekler ağza geldi ÇANAKKALE'nin Biga İlçesi'nde bir süre önce Kocabaş Çayı'na düşen kamyonetin halatla çekilerek çıkarılması sırasında heyecan dolu anlar yaşandı.

07.03.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaya düşen kamyonet çıkartılırken yürekler ağza geldi

ÇANAKKALE'nin Biga İlçesi'nde bir süre önce Kocabaş Çayı'na düşen kamyonetin halatla çekilerek çıkarılması sırasında heyecan dolu anlar yaşandı. Kamyonete bağladığı halat, kapını yerinde çıkmasıyla boşta kalıp sağa sola sallanınca suya düşme tehlikesi geçiren vinç görevlisi yürekleri ağza getirdi.

Biga'da dün (Cuma) öğle saatlerinde Kocabaş Çayı içinde kamyonet olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Çayın ortasında yan yatmış haldeki içinde kimse bulunmayan kamyonetin çıkarılması için polis, çekici çağırdı. Çay kenarına gelen çekicideki bir görevli vincin ucuna bağlanmış kalın halat yardımıyla kamyonetin yanına sarkıtıldı. Aynı halatın ucunu görevli, tamamen suya gömülü olan kamyonetin kapısına bağladı. Daha sonra vinç, kamyoneti sudan çıkarmak için çekmeye başladı. Ancak, halatın bağlandığı kapı yerinden çıkınca halat boşta kaldı. Sağa sola sallanan halattaki görevli düşme tehlikesi yaşadı. Bu orada kıyıdaki meraklı kalabalığın yürekleri ağzına geldi. O anlar DHA muhabir tarafından saniye saniye görüntülendi.

Daha sonra başka bir yerinden daha sağlam bağlanan araç çaydan çıkarıldı. İşadamı Hayrettin Dereli'ye ait olduğu belirlenen 17 EV579 plakalı kamyonetin, geçtiğimiz ayki sağanak yağmurmlarda park halindeyken çayın taşması esnasında sürüklendiği sanılırken, polis soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Çaya Düşen Kamyonet Çıkartılırken Yürekler Ağza Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement