Çanakkale Dardanelspor Çocuklarla Kucaklaştı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Dardanelspor Çocuklarla Kucaklaştı

Çanakkale Dardanelspor Çocuklarla Kucaklaştı

Bünyesinde Türkiye’nin çeşitli illerinden yetenekli çeşitli yaş gruplarından çocukları barındıran ve onları ‘geleceğin yıldızları’ olmaya hazırlayan Çanakkale Dardanelspor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile tesislerinin kapılarını çocuklara açtı.

23.04.2015 23:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyesinde Türkiye'nin çeşitli illerinden yetenekli çeşitli yaş gruplarından çocukları barındıran ve onları 'geleceğin yıldızları' olmaya hazırlayan Çanakkale Dardanel spor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile tesislerinin kapılarını çocuklara açtı.

Barbaros Mahallesindeki tesislerde çocuklara özel bir program düzenleyen Çanakkale Dardanelspor Kulübü, hem kulüp bünyesindeki takımlarında yer alan yaş gruplarındaki çocukları, hem futbol okulunda eğitim alan minik futbolcuları, hem de velilerini düzenlenen bu şenlikte ağırladı. Şenlik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çanakkale Dardanelspor Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Büberci yaptı. Büberci, Çanakkale Dardanelspor Kulübünün özellikle çocuklara ciddi yatırımlar yaptığını, alt yapıda 13-14-15-16-17 ve 19 yaş gruplarında Türkiye'nin her bölgesinden yetenekli çocukların hem iyi bir eğitim alma hem de Gençlik Geliştirme Akademi liglerinde mücadele ederek yarının yıldızları olma şansına sahip olduklarını kaydetti. Çanakkale Dardanelspor'un 120 alt yapı sporcusunu tesislerinde barındırdığını ve okul ihtiyaçlarını da kulübün karşıladığını ifade eden Büberci, yurt dışında olduğu için etkinliğe katılamayan Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen ve ailesinin çocuklara ve ailelerine selamlarını iletti. Çanakkale Dardanelspor'un kapılarının her yaş grubundan futbolcu adaylarına açık olduğunu da belirten Büberci, ilerleyen süreçte kulüp bünyesinde çocuklara yönelik aktivitelerin arttırılacağını vurguladı.

Çanakkale Milletvekilleri Serdar Soydan ve Ali Sarıbaş, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, MHP İl Başkanı İsmet Balkan, Ak Parti Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu ve protokol üyelerinin de katıldığı 23 Nisan Çocuk Şenliğinde, spor aktiviteleri, yarışmalar ve çeşitli sportif eğlenceler gerçekleştirildi. Etkinliğe katılanlara Dünya Markası Dardanel'in üretmiş olduğu ve Dardenia markası ile piyasalara sürdüğü ayrıcalıklı lezzet balık sandviçleri ikram edildi. Çanakkale Dardanelspor Futbol Okulu ve Dardanel Yıldız Üretim Merkezi (DARYUM) öğrencileri ile birlikte şenliğe gelen konuklar, havanın da güzel olması ile gönüllerince güzel bir gün geçirmenin keyfini çıkartırken, etkinlik tesislerin bahçesinde düzenlenen mangal ikramı ile son buldu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Dardanelspor Çocuklarla Kucaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement