Çanakkale Dardanespor Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Spor

Çanakkale Dardanespor Genel Kurulu Yapıldı

Çanakkale Dardanelspor Kulübü Başkanı Niyazi Önen, Hedeflerinin 3 Yıl İçinde Süper Lig'e Çıkmak Olduğunu Söylerken; Genel Kurul'da Alınan Kararla Takımın İsminin Önüne "Çanakkale" İbaresi Konularak "Çanakkale Dardanelspor A.ş" Oldu.

13.04.2008 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Dardanelspor Kulübü Başkanı Niyazi Önen, hedeflerinin 3 yıl içinde Süper Lig'e çıkmak olduğunu söylerken; Genel Kurul'da alınan kararla takımın isminin önüne "Çanakkale" ibaresi konularak "Çanakkale Dardanelspor A.Ş" oldu.

Çanakkale Dardanelspor Genel Kurul toplantısı, Barbaros Tesisleri Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Dardanelspor Faaliyetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen'in de katılım gösterdiği toplantı yaklaşık 1.5 saat sürdü. Divan Başkanlığı'nı Dr. Firuz Erdil'in yaptığı toplantıda, yönetim ve denetleme kurulunun faaliyet raporları okundu. Üyeler tarafından oy birliği ile ibra edilen raporlardan sonra ise yönetim kuruluna yeni seçilen üyelerin ismi okundu. Cengiz Demirel, Adnan Akın, Nahit Güzel, Mehmet Yıldız, Suat Ülkü ve Celal Karakaş yönetim kurulunun yeni üyeleri oldular.

- TAKIMIN İSMİ ÇANAKKALE DARDANELSPOR A.Ş OLDU - Dardanelspor Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre 2006 yılından bu yana "Dardanelspor A.Ş." olan takımın ismine yeniden "Çanakkale" ismi eklendi ve Kırmızı-beyazlı ekibin yeni ismi "Çanakkale Dardanelspor A.Ş" oldu. Bu kararla ilgili bir açıklama yapan Başkan Önen, "2006 yılından bu yana Dardanelspor A.Ş. ismini kullanıyorduk. Yeni aldığımız karara göre takımımızın ismine yeniden Çanakkale ismini ekleme kararı aldık. 1991-2006 yılları arasında Çanakkale Dardanelspor olan takımımızın ismi yaşanan bazı meselelerden dolayı Dardanelspor A.Ş. olmuştu. Ancak halktan kopuk olan bir takımın başarılı olması düşünülemez. Kulübümüz herkesle bir bütün içinde olmalı. Yönetim Kurulu üyelerimizin teklif ettiği bu konuyu gerçekleştirme kararı aldık. Takımımızın ismi bundan sonra Çanakkale Dardanelspor A.Ş. olmuştur" dedi.

"HEDEFİMİZ 2011 YILINDA YENİDEN SÜPER LİG'E ÇIKMAK" Dardanelspor Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, üye sayısı 15'ten 21'e yükselen yönetim kurulunun 3 yıllık görev süresi içinde en büyük hedefinin, Dardanelspor'u 2011 yılında Süper Lig'e çıkarmak olduğunu söyledi. Önen, "Yönetim kurulumuza yeni isimler eklendi. Şu anki yönetim kurulumuzu çalışmalarından dolayı kutlamak istiyorum. Gerçekten başarılı işler yapıyorlar. Ancak biz, hedefimizi yine de büyük tutmalıyız. Yönetim Kurulumuz'un görev süresi olan 3 yıl içinde takımımızı Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz" dedi.

(AÖ-KÇ-S)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çanakkale Dardanespor Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement