Tatilciler Dönüş Yoluna Erken Düştü - Son Dakika
Güncel

Tatilciler Dönüş Yoluna Erken Düştü

Çanakkale'de feribot iskelesinde Kurban Bayramı nedeniyle Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlerde yoğunluk başladı. 1 kilometreyi aşan kuyruk oluştu.

14.09.2016 15:25  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de feribot iskelesinde Kurban Bayramı nedeniyle Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlerde yoğunluk yaşanıyor. Tatilcilerin araçları, 1 kilometreyi aşan kuyruk oluşturdu.

KUYRUK OLUŞTU

Kurban Bayramı nedeniyle bugün öğleden sonra Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlerde yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. Çanakkale merkezinden Avrupa yakasındaki Eceabat ilçesi ve Kilitbahir köyüne geçmek için feribot iskelesine gelen tatilcilerin araçları, 1 kilometreyi geçen bir kuyruk oluşturdu.


TEDBİRLER ALINDI

Tedbirlerini alan Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, iskele meydanında trafik akışını düzenledi. Bazı caddeler ise yine feribot iskelesindeki yoğunluk nedeniyle şehir içi trafiğine kapatıldı.


2 SAAT KUYRUK BEKLEDİLER

Feribot kuyruğu sırasında 2 saate yakın beklemek zorunda kaldıklarını söyleyen tatilciler her bayram yaşadıkları çileyi yine yaşamak zorunda kaldıklarını belirtti.


SAATSİZ SEFER

Çanakkale Boğazı ile Adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. ise, Çanakkale'den Eceabat'a 3, Kilitbahir'e 4, Lapseki'den Gelibolu'ya 5 feribot ile saatsiz olarak seferlerini yapıyor.

HAFTA SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Yoğunluğu hafta başında okulların açılacak ve yaz tatilinin sona erecek olması nedeniyle tatilcilerin evlerine dönüş yapması ve bayram tatili için yakınlarını ziyarete gidenlerin oluşturduğu belirtildi. Feribot iskelelerindeki yoğunluğun hafta sonuna kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Tatilciler Dönüş Yoluna Erken Düştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tatilciler Dönüş Yoluna Erken Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement