Çanakkale'de Feribot Kuyruğu - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Feribot Kuyruğu

Çanakkale\'de Feribot Kuyruğu

Çanakkale İskelesi'nde, bayram tatilini yıllık izinleriyle birleştiren tatilcilerin dönüşü nedeniyle, uzun feribot kuyrukları oluştu.

26.07.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale İskelesi'nde, bayram tatilini yıllık izinleriyle birleştiren tatilcilerin dönüşü nedeniyle, uzun feribot kuyrukları oluştu. Feribot seferleri saat beklemeden doldur- boşalt yapılmasına rağmen, tatilciler, sıcak havada uzun süre kuyrukta bekledi.

Ramazan Bayramı tatilini izinle birleştirip İstanbul, Edirne, Tekirdağ başta olmak üzere Marmara Bölgesi'ndeki diğer illerden Ege ve Akdeniz'e gelenler, haftanın son günde dönüş yoluna çıktı. Çanakkale'den İstanbul'a ve Trakya'daki diğer illere gitmek isteyen araç sürücüleri, Çanakkale- Eceabat İskelesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu. Çanakkale-Eceabat, Çanakkale- Kilitbahir, hatlarında tarifeyi beklemeden aralıksız sefer yapan feribotlar, tatilcileri Avrupa yakasına taşıdı. Ancak bu seferler de uzun kuyruğu önleyemedi. İskeledeki, yaklaşık 1 kilometrelik kuyruk nedeniyle, Demircioğlu Caddesi tamamen trafiğe kapandı. Polis ekipleri, iskeleyle kesişen yolları araç trafiğine kapatarak, normal kent trafiğini feribot yoğunluğundan ayırmaya çalıştı. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Feribot Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar hayatını kaybetti
    22:09 Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar hayatını kaybetti

    Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan ve kentin sevilen yüzü olan Bahri Dinar, geçtiğimiz hafta bir ağabeyini daha toprağa vermişti. Ancak uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İki ay içinde 2 kardeşini kaybeden ciğerci esnafı Bahri Dinar'ın cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Ünlü oyuncu Kenan Çoban da Bahri Dinar'ı yakın dostu olarak tanımlayarak başsağlığı dileklerini iletti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement