Çanakkale'de Paralel Yapı Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Paralel Yapı Operasyonu

Çanakkale\'de Paralel Yapı Operasyonu

ÇANAKKALE (İHA) – Çanakkale’de Cumartesi sabahı paralel devlet yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 28 kişinin emniyetteki sorgulamaları tamamlandı.

28.12.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇANAKKALE (İHA) – Çanakkale'de Cumartesi sabahı paralel devlet yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 28 kişinin emniyetteki sorgulamaları tamamlandı. Aralarında eski ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ÇAGİAD) eski başkanları, doktor, avukat, iş adamlarının da bulunduğu şüpheliler, bu sabah Çanakkale adliyesine sevk edildi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü KOM ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumartesi günü sabah saatlerinde belirlenen ev ve iş yerlerine operasyon düzenlenmiş, operasyonda, aralarında ÇOMÜ'nün bir önceki Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği'nin (ÇAGİAD) eski başkanları ve iş adamlarının da bulunduğu toplam 28 kişi gözaltına alınmıştı. Çanakkale Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra ifadelerinin alınması için Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne götürülmüştü. Hafta sonunu burada geçiren 28 kişi, bu sabah Çanakkale Adliyesine getirildi. Şüphelilerin adliyeye getirilmesi esnasında, çevik kuvvet ekipleri de adliye bahçesinde önlem aldı. 2 otobüsle gelen şüpheliler arasında, araçtan en son inen Prof. Dr. Sedat Laçiner oldu. Otobüsten hastane bahçesine kadar polis eşliğinde gelen Laçiner, kameralara el sallayarak gazetecilere, 'Merhaba, kolay gelsin' dedi. Laçiner, daha sonra adliye binasına girdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Paralel Yapı Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement