Çanakkale'de Rüzgarla Birlikte Yağmur Etkili Oluyor Ek - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Rüzgarla Birlikte Yağmur Etkili Oluyor Ek

Çanakkale\'de Rüzgarla Birlikte Yağmur Etkili Oluyor Ek

Çanakkale'de rüzgarla birlikte yağmur etkili oluyor Adalara deniz ulaşımına fırtına engeli KUZEY Ege Denizi'nde etkili lodos fırtınası nedeniyle Çanakkale'de deniz ulaşımını sağlayan Gestaş firması, Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılan bazı feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

12.01.2015 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de rüzgarla birlikte yağmur etkili oluyor

Adalara deniz ulaşımına fırtına engeli

KUZEY Ege Denizi'nde etkili lodos fırtınası nedeniyle Çanakkale'de deniz ulaşımını sağlayan Gestaş firması, Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılan bazı feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu. Rüzgarla birlikte kentte başlayan yağmur vatandaşlara zor anlar yaşatırken, şuan için büyük bir olumsuz durumun yaşanmadığı belirtildi.

Kentte saatteki hızı 70 kilometreye ulaşan olumsuz hava muhalefeti nedeniyle Gestaş firması; Bozcaada'dan Geyikli'ye 07.30 seferi ile Geyikli'den Bozcaada'ya saat 10.00 seferinin iptal edildiğini duyurdu. Ayrıca Gökçeada'dan Kabatepe'ye saat 13.00 ve Kabatepe'den Gökçeada'ya saat 15.00 seferinin de hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacağı kaydedildi. Saat 09.30 sıralarında başlayan yağmurun da aralıklarla sağanak olarak yağdığı görüldü. Rüzgarla birlikte yağan yağmurda şemsiyelerini güçlükle zapt eden vatandaşlar, kapalı alanları tercih ediyor. Kötü hava muhalefetine rağmen şuan için kentte büyük bir olumsuz durumun yaşanmadığı kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Rüzgarla Birlikte Yağmur Etkili Oluyor Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement